Arama sonuçları: *

1. Lyrox1

İnternet alışverişim gelmedi nereye şikayet edilir

İsmi Bak bende olsam bende göndermem. adres koymamış adres bu https://www.gaspturkey.shop
  2. Lyrox1

Abi olmak neden zor?(kardeşlerinden bıkmış biri)

Dayak Bence çözüm olabilir. ALLAH yardımcın olsun.
  3. Lyrox1

Televizyon kendi kendine açılıyor

Evinizde Bilmediğiniz Gizlii yaratıklar var 3 harfli gibi (!) Servise Veya tamir eden bir yere götürmek en mantıklısı olacakatır.
  4. Lyrox1

annemgili bilgisayar almaya ikna edemedim. fikir lazım.

Para kazan yada topla kendine sistem diz al.
  5. Lyrox1

Bu Emoji Ne Anlama Geliyor ?

Tam dediğiniz gibi oldu teşekkür ederim hocam. :) 1715625443 Yorumları için Herkeze teşekkür ederim.
  6. Lyrox1

😎 Babalar sözünü tutar 😎 Malatya Konser

Gidecekmisiniz ?
  7. Lyrox1

Aile evinde ders çalışma sıkıntısı çeken var mı?

Hocam Okulumun yanında kütüphane var sabah giderken en az 100-150 kişilk sıralar oluyur ayrıca hava buz gibi.
  8. Lyrox1

Sevgilimin annesi için anneler günü hediyesi?

Sadece başlığamı takıldın ? Direk bu konuyu açması yanlış ve mantıksız olmuş.
  9. Lyrox1

Ümitlenmek istemiyorum Tekrar Uykusuz kalmak istemiyorum Hal tavırlarına bakacam Kızın Teşekkür ederim. 1715455551 Teşekkür ederim ilk defa duydum Friendzoney'i
  10. Lyrox1

34 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

Yok yanlış anlamışsın beni demek istediğim şey bizim gibi dış görünüşü kötü insanların bir hedefi olur yani bir başarı veya meslek dal gibi bir şey o şekilde parayı buluyuruz arkadaşla benim demek istediğim Madem durum böyle neden bir meslek veya başarı edinmedin bu yaşına kadar ayrıca tanıdığım...
  11. Lyrox1

İşte sıkıntı Orda Konşamıyorum Utanıyorum. 1715452991 Komik değildi. Gülmedim. Şakan o kadar kötüydü ki kafamın üstünden gitmesini tercih ederdim. Dürüst olmak gerekirse beni güldürmek için berbat bir deneyimdi. Kıkırdamadım akciğerimde ufak bir hava akısı olmadı. Bilime göre güleceğimiz zaman...
  12. Lyrox1

Hayvancılık Yapmak Büyük Para

Adam İşti Tutacam diyor ama genel olarak haklısınız.
  13. Lyrox1

Selamlar kızla konuşurken bana 2 kere bu emojilerden attı utandım soramadım ne anlama geliyor acaba normal sohbet ederken ve sohbeti bitirirken attı sizce anlamı nedir ? Çok merak ediyorum. Sohbet ederken attığı:🤍🔗 Sohbet bittiğinde attığı ise bu: 🔗🤍
  14. Lyrox1

34 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

Yani yanlış anlama adam doğru söylüuor 15 yaşındayım hayatın gerçek ve acı tarafını bu yaşta biliyorum ne yaptın bu yaşa gelene kadar ?
  15. Lyrox1

Evrim Ağacı Tekno Bilim Kanalı "Çağan Çelik" Donanım Arşivine yorumda Laf Attı

Donanım arşivinin Technopatin videosunu çaldığını iddaa ediyor malum şahıs
  16. Lyrox1

Evrim Ağacı Tekno Bilim Kanalı "Çağan Çelik" Donanım Arşivine yorumda Laf Attı

Benim İçin Artık Evrim ağacı Bitmiştir....
  17. Lyrox1

euro bozmak için ne gerekli

Bende Bakmıyorlar 15 yaşındayım.
  18. Lyrox1

Okul Akıllı tahtalardaki E-kilit kırma

Yakalansan Ceza yiyecen şahsen beni müdür yardımıcı kurtardı Allah ondan razı olsun.
  19. Lyrox1

Bu sebep yüzünden okuldan atılırmıyım

Tamam konuyu Repleyin Kilitlensin
Geri