Arama sonuçları: *

1. M.ALTN

Ezan ve Saygı İlişkisi

Laf anlamıyorsunuz insanı delirtmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Ben orta yol bulma taraftarıyım gelmiş adam adımla ilgili espri yapıyor. Not:o lafım her müslümana değil buradaki saygısız troll Müslümanlara.
  2. M.ALTN

Ezan ve Saygı İlişkisi

1)İşinize gelince böyle basit şeyler ile ilgili sataşta bulunup espri yapın. Standart evrimini yeni tamamlamış Müslüman zekası evet Gayet anlıyorum sizi. 2)Arada nokta(.) Olduğunu görmeyecek kadar miyopsan üfürükçü hoca yerine göz doktoruna gitmene tavsiye ederim. 3) ben sana cevabını vermiştim...
  3. M.ALTN

Ezan ve Saygı İlişkisi

Namaz kılma diyen oldu mu sana haa oldu mu? Harbi klasik Müslüman zekası işte belli ediyorsunuz. 1624086742 Normal evet ama ateistlere saygısızlık oluyor orta yol bulunması taraftarıyım
  4. M.ALTN

Ezan ve Saygı İlişkisi

Adam olmaz sizden ülkeyi batırandan sizin gibi bağnaz koyunlar.
  5. M.ALTN

Ezan ve Saygı İlişkisi

İşte İslamcılık ve saygı.
  6. M.ALTN

Ezan ve Saygı İlişkisi

Müslümanlar falan kurmadı boş yapma Dini bir köşeye bırakmış Yüce Atatürk ve arkadaşları kurmuştur. Senin dediğin adamlar 16. Yy sonunda yan gelip yatıp Osmanlıyı sürekli dine sürükleyip bilimden uzaklaştıran adamlardır. Ve BU ÜLKE MÜSLÜMAN ÜLKESİ DEĞİLDİR. 1624086282 Yazık kafana senin...
  7. M.ALTN

Ezan ve Saygı İlişkisi

Lan nasıl bir aptalsın ya . Müslümanlar keşke dediğin gibi kendi arasında yapsa ama ama Alıyorlar ellerine mikrofonu tüm Mahhale duyuyor bu çağrıyı. WhatsApp Grubu vs. Kursunlar halletsinler. Biz islama karşı değiliz ki kılın sorun yok ama lütfen anlayın bu ülkede azınlıkta olsa dine...
  8. M.ALTN

Ezan ve Saygı İlişkisi

Bir İnsanın Dini ile ilgili şey Tüm heryere duyurulmamalı. Ben Bilgisayarımdan Fener marşını son ses açsam hoş olur mu? Belki apartmanda Bjklı var. Hem neden duymak zorundayız ki Vergi vermiyor mu ateistler? Gürültü kirliği ONLAR için. Ezan=Namaza çağrıdır bu arada. Zurna sesi iyi bir şey diye...
  9. M.ALTN

(kapandı) Hoşlandığım kıza açılacağım ama çok stres yapıyorum...

"Ya benim ya kara toprağınsın" de.
  10. M.ALTN

Ezan ve Saygı İlişkisi

Sürekli okumadan millete saldırırsanız insanda sabır kalmaz.(nokta) 1623826772 Evet 5 milyonda olsa saygı duyacaksın ki 5 milyonda az değil. 5 milyon falan değildir ülkeden en az 20 milyon dinsiz var toplum baskası yüzünden kimlikte kalanla takılıp gidiyorlar. Saydın mı 5 milyon var diye net...
  11. M.ALTN

Ezan ve Saygı İlişkisi

Sen bir şarkıyı seviyorsun diye son ses açıp komşuyu rahatsız edemezsin. Ezana karşı değiliz , Müslümanlığada karşı değiliz. Ve bu ülkenin çoğu kimlikte müslüman olabilir ama gerçekten en az %30 u dinsiz. Saygıda azlık çokluk yoktur. Ezanı yine dinle ama dinlemek istemeyene zor dinletme ben bunu...
  12. M.ALTN

Ezan ve Saygı İlişkisi

Aynen öyle bro haklısın sana çok saygı duyuyorum Buradaki çoğu Müslümanım diye insandan daha akıllı ve daha iyi birisin adam gelmiş fb'nin gs'nin tutulma oranını atmış 😂. Ben dinlerine karşı değilim ama dine inanmayanlara bu ülkede saygı duyulmuyor bu konudada olduğu gibi hala gelip ben rahatsız...
  13. M.ALTN

Ezan ve Saygı İlişkisi

Aynen ben çözüm odaklıyım. Teşekkürler. 1623825517 Evet. Öznel bir yargı düşünce özgürlüğü var. Saygısızlık Ezana küfür etmek vb. Şeydir hatta saygısızlık kavramını bildiğinden emin değilim dediğim gibi yazık az balık,ceviz tüket. Ve uykuna dikkat et yazık etme 🤣 Harbi değmez Taşıdığın...
  14. M.ALTN

Ezan ve Saygı İlişkisi

Aynen öyle %100 haklısın aynı şekilde ramaz davullarıda öyle. (Belediye, muhtarlık, devlet başka iş versin onlara ekmekleriyle oynamay istemem ama oruç tutacakları tek tek uyandırsın dine inanmayan biri mecbur gece gümbür gümbür davul dinlemeye) 1623825334 Evet inanmakta zorunda değil saygı...
  15. M.ALTN

Ezan ve Saygı İlişkisi

Ramaz davulu ve ezan saçmadır ve insanlara saygı duyulmadan yapılan eylemdir. NET.
  16. M.ALTN

Ezan ve Saygı İlişkisi

İneği devlet kesmiyor , gözümüze sokmuyorlar. Hala anlamıyorsun yazık evet bir budistdin gözüne soka soka İnek kesersen saygısızlık olur. 1623825084 Yahu objektif olsana bu ülkede Ateistde var desitde rahatsız olmuyorsa bile saygı duyulmalı hem nerden biliyorsun rahatsız olmadıklarını işinize...
  17. M.ALTN

Ezan ve Saygı İlişkisi

Çoğu evet. İdeolojik olarak düşünsene; Fenerlisin birisi sana sürekli dmden gsye gel yazıyor insanı tacize girer bu (nokta) 1623788726 NAPİM
  18. M.ALTN

Ezan ve Saygı İlişkisi

HELAL OLSUN BE adamsın bro danalar anlamıyor işte Birde dindar olacaklar lan ateistlerden daha ateistsiniz hahahahahahah
  19. M.ALTN

Ezan ve Saygı İlişkisi

Zaten öyleler şunlara baksana dana hepsi bencil hepsi harbi yazık. Onlara Galatasaraylı diye herkes Galatasaraylı yapmaya çalışıyorlar. Kuyruk acısı.
Top Bottom