Arama sonuçları: *

1. MR Glemsi

Amazon hangi kargo şirketiyle çalışıyor

en son ne zaman bir şey aldınız amazondan ?
  2. MR Glemsi

agt kurye ile hala çalışıyorlar mı agt bana çok uzak iptal edebilirim internette kolay gelsin,aras,mng yazıyor.
  3. MR Glemsi

Rizeye gelecek kolay gelsin her yerde çalışıyor mu?
  4. MR Glemsi

Amazon prime üyeliğim var indirimden yararlanıp atıştırmalık almak istiyorum ama kafama takıldı hangi kargo şirketiyle çalışıyor internette mng diyor ama emin olmak istedim.
  5. MR Glemsi

GameLoop 7.1 indiremiyorum

Arkadaşlar indirmeye çalışıyorum bir türlü indirme başlamıyor.Vpn vs de denedim olmuyor yardımcı olabilir misiniz? Burada installs now diyince indirmesi lazım ama inmiyor saniyeyi bekledim belki kendi indirir oda olmadı.En son böyle bir sayafaya attıyor 1643198228 Bilen yok mu?
  6. MR Glemsi

Google ile açılmış Nimo Tv hesabını nasıl kapatılır

Hocam baya gereksiz yetkiler falan istiyor diye erişimi kestim şimdi ama hesap hala duruyor neden acaba?
  7. MR Glemsi

Google ile açılmış Nimo Tv hesabını nasıl kapatılır

Arkadaşlar hesabı açalı 1-2 gün oldu.Sonradan bir yerde gördüm baya bir yetki veriyormuşuz.Ben direkt next next yapıştırdım.Şimdi kapatıp normal e posta ile kaydolacağım şuanki google hesabı ile kurduğum hesabı nasıl silebilirim?
  8. MR Glemsi

Spotify ana sayfa temizleme

Anasayfamda ***** saçma podcastler falan geliyor bunları nasıl kaldırabilirim örnek olarak bırakıyorum bu tarz yok olgun kadın hikayesi cart curt iki bir şey dinlicez ana sayfam hiç ilgimin olmadığı veya cinsel konu başlıkları olan podcastler ile dolmaya başladı
  9. MR Glemsi

Minecraft 1.12.2 Mod Paketi

Yapacak bir şey yok şuan hexxit çok güzel ilerliyor.Sürekli farklı yerler buluyorum.Hevesim gidene kadar tutar beni teşekkürler yinede.
  10. MR Glemsi

Olabilir denerim benlik değil ise bırakırım.Bu arada bilgisayarım iyi değil bunuda göz önünde bulundurursanız sevinirim öyle 150 mod falan çıkmam zor yani.
  11. MR Glemsi

Yok ben daha çok böyle şekilli şukulluk silah ve setlerimle mağra kule kale fethetmek istiyorum.Şuan hexxit 1.12.2 oynuyorum başka öneriniz varsa hexxitden sıkıldıktan sonra oynamaya başlarım.
  12. MR Glemsi

Hocam sanırım biraz daha çeşitlilik olan bir mod paketi daha iyi olur.
  13. MR Glemsi

Arkadaşlar bana 60-70 civarı mod olan ve pc yi çok zormalayan mod paketi önerir misiniz??Bol dungeonlı etrafı keşfettiğim mod paketleri olursa güzel olur.
  14. MR Glemsi

Java safyası açılmıyor

Teşekkürler.
  15. MR Glemsi

Java safyası açılmıyor

Arkadaşlar Java indirmem lazım mc için ama sayfa gelmiyor kara ekran var.Sorun bende mi acaba?Bende değilse güncel javayı başka nereden indirebilirim? 1629052495 Gezginlerden indirdim ama güncel sürümü değildi.Yardımcı olurmusunuz?
  16. MR Glemsi

Spotify indirdiğim playlisti yedekleme

Spotify'da 100 e yakın indirdiğim şarkı var bunları nasıl yedeklerim playlisti komple indirmiştim bir daha indirmek istemiyorum.
  17. MR Glemsi

Elimde olan antika ürünlerin değerini öğrenebileceğim bir site var mı?

Fiyatını nasıl öğrenebiliriz? Bu işlerden pek anlmıyorum.
  18. MR Glemsi

Elimde olan antika ürünlerin değerini öğrenebileceğim bir site var mı?

Elimde yaklaşık 150-200 yıllık saat var.Her yerde farklı fiyat var.Kimi 2.000.000 TL'ye satıyor kimi 200.000 bende kafayı yemeye başladım değeri ne tam bunun.Antika ile uraşan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  19. MR Glemsi

Deezer Uygulaması Düzgün Çalışmıyor

Şu an biraz daha ayrıntılı bakınca bazı tweetlerde ve spotfiyda da var mış.Nasıl çözebilirim bunu ya FPS arttırmak içni birçok ayar kapadım wpd gibi programlardan ondan kaynaklımı acaba.
Geri