Arama sonuçları: *

1. MadResister

200 canada dolarıyla ne alınabilir?

@Barisguzel1 Dur, tahmin edeyim. Senin EKPSS puanın 60'ın altında mı üzerinde mi?
  2. MadResister

Yetkililer silmiş boşver.
  3. MadResister

Aldın mı cevabını?
  4. MadResister

Kamuya girersin EKPSS üzerinden. Özel sektör sıkıntılı olur sadece.
  5. MadResister

Günlük kullanım içinse Windows 11'den sonrasını kaldırır mı bilemiyorum. Zamanı geldiğinde Windows 11'in desteği kesildiğinde. İş konusuna gelince EKPSS için raporuna mental retardasyon yazdırabiliyor musun bunu bilmiyorum ama yazdırabilmen için IQ testi yaptırman gerekiyor. Çıkan test sonucuna...
  6. MadResister

GTA 6 gibi oyunlar düşünüyorsan eğer gelecekte hiç değmez. Yatırım yapmaya, birkaç yıl içerisinde çöp olur. Ekstra olarak, ağabeyin sana her ay 200 kanada doları yollayabiliyorsa birikim yapabilirsin onunla bozdurmadan. Biriken varlığın ihtiyacını karşıladığı anda bozdurur toplarsın sistemini...
  7. MadResister

Arkadaş arası ticaret

@Barisguzel1 Bizzat tecrübe ettik demi reyiz?
  8. MadResister

Mahalle esnaflarına güvenme seni felaket kazığa oturtma derdindeler. Zaten halkımızın yarısı güvenmez o operasyon çocuklarına. Sen o kasa için sakın ha sakın gram masrafa girme GTA 6 açmayacak çünkü gelecekte. i7 3770K taksan bile. Kısacası anakart, fiziksel bellekler, işlemci ve ekran kartı...
  9. MadResister

O tren geçti kusura bakma. Unut o soruları bu saatten sonra avucunu yalarsın.
  10. MadResister

Yuvarlak hesabı 5000 lira. Aylık gelirin olsa 200 kanada doları hadi neyse diyecem.
  11. MadResister

Bozulmadı ki sen kendin kasıtlı bozdun. Masraf etmeye hiç değmez i7 3770k taksan bile GTA 6 çalıştıramaz çıkacağı zaman.
  12. MadResister

Şölen firması ne zaman başlatırlar işe

Önemli değil hocam. Ama benimki normal otizm.
  13. MadResister

Ne demek ne alaka hocam?! https://www.medicana.com.tr/saglik-rehberi-detay/15994/atipik-otizm-nedir-ve-belirtileri-nelerdir
  14. MadResister

Arkadaşlar, bende Özkuruşlar marketinde iş kovaladım. Olumlu/Olumsuz dönüş bekliyorum bugün mülakata girdim. Başka bir şubesinden de arandım olumsuz dönüş sağlanırsa bizlerle yeniden iletişim kurun denildi.
  15. MadResister

Dershanede sevgili yapmanın yasak olduğu doğru mu?

Panpa kaç defa söylemem gerekiyor yahu dilimde tüy bitti. Senin ve benim manitolara ihtiyacımız yok. F*ckbuddy yani mahremdaşlara ihtiyacımız var bu kadar basit.
  16. MadResister

%40 engeli raporum var kaç yılda emekli olabilirim ?

Panpa sadece tebessüm ediyorum yanlış anlama ama 18 yıl sonra emekli olursun. :D Maluliyet harici. Malulen Emeklilik 10 yıl sadece yanlışım yoksa. Belirli bir gün prim ödenmesi lazım işveren patronun tarafından.
  17. MadResister

Abim türkiyede bi çok site yasaklı dedi doğru mu ?

Örn. Deep Web ve Dark Web. :D
  18. MadResister

Piskologla ne konuşulabilir ?

Yok hocam alakam yok benim Caner reisle.
  19. MadResister

Piskologla ne konuşulabilir ?

https://www.medicana.com.tr/saglik-rehberi-detay/15994/atipik-otizm-nedir-ve-belirtileri-nelerdir
Top Bottom