Arama sonuçları: *

1. Marginale

Banka hesabım boşaltılmış

Hocam kardeşimden 25k çekildi kredi den onun sorun çözülsün de diğeri daha uzun sürsün sorun yok. Yani ben yemek yerken banka bi aradı şok oldum. Zaten üstte mesajda da attım Playstation network London yazıyor. Aynı şikayeti yaşayan herkeste London yazıyor. 2 kişi parasını almış ama umarım bende...
  2. Marginale

Bende ziraat. Yeni kart gelecek ama borcu silecekler mi bilmiyorum itiraz açmam lazımmış.
  3. Marginale

Hocam Allah'tan dün gece mail attım. Kardeşim için ayrı ve kendim için ayrı mail attım. İsmimi ve kartın son 4 hanesini belirttim onlara birde ne kadar çekildiğini. Otomatik mesaj olarak Sorununuz bir geri ödeme talebi ise, biz davanızı işlerken geri ödeme almak istediğiniz içeriği indirmemeli...
  4. Marginale

Hocam benim bankada patladı kredi de, kardeşimde sadece kredi, ne olur ne olmaz onun banka kartını da kapattık. Yani ikimizde hem kredi hem banka kartını kapadık. Yani tüm kartları kapadık. Kardeşimin mail benim mail de kurtarma maili idi muhtemelen onun ki de ondan patladı. Telefonları...
  5. Marginale

Hayır hocam bahsettiğiniz hiçbir işlemi veya linke tıklama gibi bir işlem yapmadım. Banka da yüksek ihtimal iade yaparlar dedi. Şikayetvar uzerinden şikayetlere baktım ve orda bir kaç kişinin de aynı şeyi yaşayıp para iadesi aldıklarını okudum. Yasaları da araştırdım sigorta olmasada banka suçlu...
  6. Marginale

Hocam ikiside benim patladı kardeşimin sadece kredi. Banka hesabı için itirazı açtım. Kredi kartı için önce hesap hareketlerine düşmesini bekleyin sonra online işlemler üzerinden itiraz edebilirsiniz dedi bana bankacı kadın.
  7. Marginale

Saolun hocam mesajınız ve desteğiniz için. Forum şöyle zamanlarda iyi geliyor insana. Bende zorda olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Şimdi siz açıklamalar ile başınıza gelenleri anlatmak ile içimi rahatlattınız saolun. Sakinim zaten ama insan sinirleniyor sadece. Sağlık olsun artık. Garanti...
  8. Marginale

Kanka gözünü seviyim bende herkese diyordum ama böyle durumda kimse sakin kalamıyor. Tekrar erişemesin diye herşeyi yaptım, erişmesin yeter. Bankada dolandırıcılık olduğu belli dedi zaten.
  9. Marginale

Saol kankam.
  10. Marginale

Kanka valla akla gelen herşeyi yaptım. Mail şifresi değişti, mobil bankacılık şifresi değişti, kartlar tamamen iptal edildi, telefonları virüs vs ne olur ne olmaz sıfırladık. İnşallah en kısa sürede sonuçlanır ve paramı alırım. İptal ettirip Garanti'den açıcam zaten. Ne şifre ne bir şey gelmeden...
  11. Marginale

Doğru haklısın. 1724014139 Hiç tanıdığının başına geldi mi? Paranoyak gibi soruyorum ama parasını geri alabildi mi?
  12. Marginale

Saolun hocam sizde içimi rahatlattınız. Keşke bu yanlarına kalmasa ama PlayStation store london yazıyor sanırım yurtdışından yapıyorlar veya ps nin merkezi orada bilmiyorum.
  13. Marginale

Kanka benin mailler vs ellenmemiş sadece banka, mail şifremi de değiştirdim. Belki onuda yapacaklardı değiştirdim yetişemediler.
  14. Marginale

Kanka para çekebilmişler mi? Veya sonra iadesi oldu mu?
  15. Marginale

Hocam saol içimi rahatlattın. Kız kardeşimin mail telefonumda kurtarma maili idi sanırım o sebepten onun kartta patladı limiti 60k idi Allah'tan 25k çekebildiler hemen iptal ettik. İkimizde telefonu sıfırladık, mail ve bankacılık şifrelerini sıfırladık. Sence daha sorun yaşar mıyım? Kartlarda...
  16. Marginale

Hocam zaten onlar aradı. Kartı iptalde ettiler. Gidip şubeden itiraz yani anlaşmazlık açın dedi. Alacak küçük kardeşim vs de yok habersiz. Sizin almadığınız anlaşılırsa iade olur 30 ile 180 gün içinde dedi. Mobilden de anlaşmazlık açabilirsiniz dedi ama bulamadım yarın şubeye gideceğim.
  17. Marginale

Yok hocam hiç ps bile kullanmadım. Gitmiş oradan boşaltmış bi onun bunun evladı. Pc kullanıyorum ben.
  18. Marginale

Hocam ücreti geri aldınız mı? Bankayla konuştum 30 ile 180 gün arası iade olur sizin yapmadığınız anlaşılırsa dedi. 1724001658 Tam anlayamadım hocam soruyu.
  19. Marginale

Arkadaşlar herhangi bir linke vs basmadım. Yemek yerken banka aradı ve playstation store üzerinden alışveriş yapıldığını söyledi ve siz mi yaptınız dedi, bende yapmadığımı söyleyince bloke koydu ve bankayı arayıp kartı iptal ettirin dedi. Her neyse yeni kart için konuştum müşteri hizmetleri ile...
  20. Marginale

Google Earth Pro eski görüntüler neden bulanık?

Ederim hocam.
Top Bottom