Arama sonuçları: *

1. Midorchys

Beyler Nerden Steam Kodu Bulabilirim?

Carrefour ve migros a bakabilirsiniz. Teknosa ve vatan da olabilir. JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Midorchys

Beyler Nerden Steam Kodu Bulabilirim?

Mediamarktta olduğuna neredeyse eminim JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Midorchys

Laptopu güncelleme/optimize etme.

Dostlar https://www.epey.com/laptop/asus-fx505gd-bq108.html laptopa sahibim. BIOS gibi şeyleri güncellemek hakkında hiçbir bilgim yok. Bunların bende güncel olup olmadığını nasıl anlayacağım ve nasıl güncelleyeceğim? Bilgisayarın tam performansını almak istiyorum.
  4. Midorchys

Prime gaming ülkenizde desteklenmemektedir.

Dostlar twitch prime üyeliğimi başlattım fakat türkiyede galiba bu lootları alamıyoruz. Hangi ülkeyi seçmeliyim? 1599376738 Amerikaya geçtim şimdi de kartı kabul etmiyor :(
  5. Midorchys

Twitch Prime 7 Günlük Bedava Deneme Nasıl Alınır?

geldi mi kartı bari :D
  6. Midorchys

Az önce ininal sanal uygulamasından ücretsiz olarak açtığım kart ile primeyi almış bulunmaktayım. Aboneliğimi direkt olarak iptal de ettirdim. Çok iyi oldu ya bu. 1599375214 öyle bişey mi oldu nasıl ya
  7. Midorchys

Anladım. İninal ile almaya çalışacağım baktım olmuyor dediğiniz gibi videolara bakacağım. Teşekkür ederim yardımınız için.
  8. Midorchys

Bu prime yi ininal ile alabiliyor muyuz? Ücretsiz olarak sanal kart oluşturabiliyor çünkü.
  9. Midorchys

Anlatabilir misiniz?
  10. Midorchys

Dostlar 14 yaşında olduğum için mâlum banka kartım yok. Babam da direk 7 günlüğü aldıktan sonra aboneliği direk iptal ettireceğimi bilmesine rağmen bu tarz şeylere yakın olan birisi değil. Warframe'de bi lootu almak istiyorum twitch prime'nin bedavası ile. Almamın bi yolu yok mu?
  11. Midorchys

Hangi browseri kullanıyorsunuz?

Teşekkür ederim. Ben kurcalayayım bu MS Edge'yi biraz.
  12. Midorchys

Epic games oyun indirme hakkında

Hayır. İndirmenizi durdurup bilgisayarı kapayıp yıllar sonra gelseniz bile tekrar kaldığınız yerden indirebilirsiniz.
  13. Midorchys

Yeni MS Edge'yi çok önerdiler. Aratırken yandex'i kullanması kapatılabiliyor mu? Bi şans vermeyi düşünebilirim.
  14. Midorchys

İlk defa duydum Chromium'u. Anlatabilir misiniz?
  15. Midorchys

Chrome çok ram tüketiyor ya.
  16. Midorchys

Sizce en iyi browser hangisi? Ben şuanda Opera GX kullanıyorum. Gerek estetiği, kendi VPN'ı, yüksek kişiselleştirme imkanları, RAM,CPU ve internet kullanımını sınırlama özelliği, izleyici ve reklam engellemesi ile gayet iyi.
  17. Midorchys

Oyun Arkadaşı Arıyorum.

Üzdü ya :/
  18. Midorchys

Oyun Arkadaşı Arıyorum.

Dediğim gibi beraber oyun oynayabileceğimiz birini arıyorum. Şuan ARK:Survival Evolved,Don't Starve Together veya Minecraft 1.16.2 Survival/PvP/Modlu Survival/SlimeFun Survival oynamayı düşünüyorum. Yaşım 14 Discord:Midorchys#4509
  19. Midorchys

Epic games başlatma seçenekleri steam ile uyar mı?

Dostlar bildiğimiz üzere steamda oyun oynarken -PREFERREDPROCESSOR 8 -NOSPLASH -sm4 -d3d10 -high -noaafonts -lowmemory -nomansky +mat_antialias 0 gibi kodlar yazıyoruz başlangıca. Bu kodları epic de de yazabileceğimiz bir yer bulunuyor. Steama yazılan kodları tıpatıp aynı epice yazsam sorun olur...
  20. Midorchys

Warband vs Bannerlord - bannerlord nasıl oynanır?

Kesinlikle bakacağım JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Top Bottom