Arama sonuçları: *

1. M

discordda oyun etkinliğimi kapatamıyorum.

ssde gördüğünüz gibi oyun etkinliği kısmı yok ve orada olması gereken işaret de yok. Nasıl oynadığım oyunları gizli tutabilirim?
  2. M

Gmail hesabımdan telefonuma kod gelip duruyor

kankam sandığın gibi değil ben bütün bilgilerimi kaldırdım adam hesaba girip bütün bilgilerini girdi ama şifre değiştirmek isteyince attığım fotoğraftaki şey çıkıyo adama. Rica ediyorum discorddan ekran açayım yardımcı olun
  3. M

ben bunu nasıl çözebilirim discord versem yardımcı olur musun hiç bir şekilde bulamadım
  4. M

telefon numaramı sildi. Benim bilgilerim yok sadece kendi bilgileri var. ss attım adama bu oluyomuş
  5. M

Selamlar. Oyun hesabımı satmak istiyorum. Satıcı gmail hesabımı da alacağı için her şeyini alıyor. Fakat bir sorun var. Gmail hesabımı telefonumdan tamamen silmeme rağmen satıcı şifreyi değiştirdiğinde benim telefonuma kod geliyor. "şifre değiştir diyorum, tekrar şifre istiyor. şifreden sonra...
  6. M

Twitch yayınını RX 5600 XT üstünden mi yoksa Ryzen 5 2600 üstünden mi yapmalıyım ?

Sistemim RX 5600 XT Ryzen 5 2600 Hangisi üzerinden yayın yaparsam daha iyi olur ? Teşekkürler.
  7. M

Günde 100 TL ye kadar kazanma yöntemi.

kuşunda saatte ne kadar yumurta verdiği görünüyor. Kuşunun verdiği yumurtaları satıp yeni kuşlar alıp daha fazla yumurta kazana kazana yumrutaları satıp gerçek paraya dönüştürebilirsin. withdraw funds yerinden çekiliyor.
  8. M

evet parayı çektim.
  9. M

tycoon oyunlarında ilerledikçe kazandığın para artıyor. Bu oyunda aynı şekilde her zaman kazandığın para artıyor.
  10. M

Sitede belli bir miktar coinle başlıyorsunuz bu coinlerlerle kuş satın alıyorsunuz. Kuşlar size yumurta veriyor yumurtalarıda coine çeviriyorsunuz. ne kadar iyi kuş alırsanız o kadar çok yumurta veriyor. Bende ilk withdrawımı dün yaptım 5 dolar. Direk geldi kartıma bence baya iyi bir site...
Top Bottom