Arama sonuçları: *

1. Mtsn

KYK da kalan acil yardım edebilir mi

kykda değilim izin hakkımı kullanıyorum çarşambadan beri çarşamba günü gelirken izin aldım 2-3 kere kontrol ettim demin tekrar bakayım dedim biz uygulamasından yurt işlemlerinde hiç bişey yapamıyorum yurt bilgisi bulunamadı yazıyor acaba izin alamadım 3 günü geçirdim atıldım falan mı diye belki...
  2. Mtsn

Kyk yurt ataması nasıl oluyor

Teşekkür ederim sağ olun
  3. Mtsn

Anladım sağol dostum inşallah iyisi çıkarda uğraşmam
  4. Mtsn

Anladım bi tanıdığım 3 yurt ismi verdi 2sine iyi 1ine kötü dedi o kötü olan geldi diyelim kayıt yaptırmayıp sonra iyi olanlara geçme şansım var mı
  5. Mtsn

Yurt yurt mu başvuruyoruz yoksa genel bi başvuru yapıp bize yurt mu atanıyor
  6. Mtsn

yks tercihlerde acıkta kalırsak sectiklerimiz gelmezse ne oluyor

kabahat sende şu adama hala bişeyler anlatmaya çalışıyon
  7. Mtsn

Teknopatdan Gereksiz Ban

Burda takıl reis artık
  8. Mtsn

Ptt kargo adres hatalı

Birazdan gideceğim inşallah alırım
  9. Mtsn

Ptt kargo adres hatalı

10. Mtsn

Ptt kargo adres hatalı

Onu biliyorum teslim edilemediğini o linkten gördüm zaten ama orda şube ismi yok sadece şehrimin adı var o yüzden sordum En yakın şube ise gider bakarım teşekkür ederim umarım yurtdışı olması etkilemez yerini
  11. Mtsn

Ptt kargo adres hatalı

Gidecez o zaman mecbur 1721427577 Orda hangi şubede olduğu yazmıyor onu nasıl öğrenebilirim ki
  12. Mtsn

Ptt kargo adres hatalı

Arasalar bari 1721427168 2. Dağıtıma çıkıyorsa iyi ptt uzak baya
  13. Mtsn

Ptt kargo adres hatalı

Hangi şubede olduğunu nasıl öğrenebilirim
  14. Mtsn

Ptt kargo adres hatalı

Aliexpressten ürün almıştım bugün dağıtıma çıktı işyerimizin adresini girniştim hatalı adres diye teslim etmemişler saçma bi şekilde adres çok net olmasına rağmen şimdi ben bunu yarın almak istesen gitmem mi gerek tekrar dağıtıma çıkar mı
  15. Mtsn

Ehliyet için gerekli belgeler

6da yazılı ehliyet sınavım var sadece kimlik mi gerek kursum ilgisiz onlara sormak istemedim
  16. Mtsn

En iyi cashback kimde

güvenilir mi kime ait
  17. Mtsn

En iyi cashback kimde

Cashback tutarları düşmüş ve geç yatıyor diye okudum doğruysa tabi 1713652759 Birde önceden forumda görüyordum hep indirim başlıklarında naysla ekstra indirim falan artık onıda görmüyorum
  18. Mtsn

En iyi cashback kimde

İyi akşamlar beyler veli izni olmasın diye naysa kayıt için 18i bekletiyodum şimdide baktım nays eskisi gibi değilmiş şuan en iyi cashback veren uygulama hangisi
  19. Mtsn

Ben gidiyorum beyler

Teşekkür ederim kral allah herkesin yardımcısı olur inşallah tanışmış olduk hem ❤️
  20. Mtsn

Ben gidiyorum beyler

Eyvallah kral bende seni tanimiyom
Geri