Arama sonuçları: *

1. NecroPunch

Bu mesaj nedir arkadaşlar?

yarın herhangi bir nete git oradan whatsapwebi aç oradan bas linke ( SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM)
  2. NecroPunch

internet tarayıcı tavsiye lazım

Sence böyle bir şey olsa bu tüm basında ve dünyada yankılanmaz mıydı ? 1617615046 Çünkü opera yeni çıkmış bi firma değil yıllardır var
  3. NecroPunch

6 aydır kullanıyorum ve bir sorun ile karşılaşmadım
  4. NecroPunch

Opera GX ı tavsiye ederim Baba Yiğit.
  5. NecroPunch

PC topladıktan sonra oyunlardan keyif almama durumu

Bende de aynısı oluyor şu an sistemi alalı 1 ay oldu artık sadece zaman geçirmek için oynadığımı anladım . Aslında ben iyi bir bilgisayar değil de mutluluğu arıyormuşum :( ..... 1616884120 ama hala bulamadım
  6. NecroPunch

Rasim Öztekin Hayatını Kaybetti

lan nedenini bilmiyom ama içime hüzün düştü Allah rahmet eylesin böyle oyuncuları kaybetmek Türk sineması için çok kötü
  7. NecroPunch

Kurtlar Vadisi İlk 97 Bölüm

YAV KARDEŞİM BENDE DİYORUM Kİ TOMBALACININ NEREDEN HABERİ OLUYOR YAA ANLAMADIN MI HALA
  8. NecroPunch

sen bence beni anlamadım bak anlatacağım Şimdi savcı diyorki kardeşin hamile ve bunu başka kimse bilmiyor Sonra bu konu hakkında kimsenin bir bilgisi yok Ama tombalacı bu konuyu nereden biliyor Madem tombalacıda yalana ttı bu haber neden basına sızdırılmıyor 1615207412 @Süleyman ÇAKIR-
  9. NecroPunch

ya bende diyorum ki aralarını daha da bozmak istese bu haber basına sızardı ve rezil olurlardı ve SüleymanÇakır daha da sinirlenir ve gördüğü yerde sıkardı Polata
  10. NecroPunch

bu konnuyu bir tek savcı biliyordu tombalacının nereden haberş oldu 1615207081 tombalacının
  11. NecroPunch

Diyorum ki nereden haberi oldu
  12. NecroPunch

nereden haberi oldu eğer böyle bir dedikodu olsaydı basına sızardı
  13. NecroPunch

tombalacının nereden haberi oldu
  14. NecroPunch

Süleyman Çakır tombalacaı mehmete işkence ederken 'kardeişn çok şanslıydı altımdan geçti' demişti tombalacaı mehmet ile derya ne zaman ilişkide oldular benim kaçırdıığım bir şey mi vardı
  15. NecroPunch

İncehesap ters köşesi

avukatınız var ise avukatınıza sorun bence siz haklısınız
Top Bottom