Arama sonuçları: *

1. NeonPeekr

Lütfen yargılamayın sadece içimde tutmak iyi gelmiyor artık

Abi kafayı yiyorum yani bende erkeğimde ulan erkeğe karşı nasıl his besleyebiliyorsun rabbin helal kılmış sana kadınları hangi fantezin varsa yaparsın illa sakallı önünde kocaman biseyi mi olmak zorunda? Femboy seven arkadaşlardansan ne diyeyim Allah kurtarsın.
  2. NeonPeekr

Onur Ayıyken (!) Biraz Bilgilendirme: Eşcinsellik

Valla Canerin kendini biseksuel olarak tanımlaması benim garibime gitti. İslam'da eşcinselliğin tamamı yasaklanmamış miydi?
  3. NeonPeekr

45. Koltuk nasıldır?

Anlima yapistiracagim yorum.
  4. NeonPeekr

Onur Ayıyken (!) Biraz Bilgilendirme: Eşcinsellik

Sanırım eşcinseller yüksek dozda s**s istiyorlarmis
  5. NeonPeekr

Abdullah Reis Eski Vs Yeni

Abdullah abi çok degismis
  6. NeonPeekr

hesap generatörleri nedir

Para tuzagidir. Clash royale den biliyorum.
  7. NeonPeekr

Abdullah Reis Eski Vs Yeni

Lan yalnız estetik olmasa Abdullah abi bugünleri nasıl görecekti?
  8. NeonPeekr

Türkiyede yaşanabilir en iyi il

Bayburt diyorum
  9. NeonPeekr

Son geçirdiğim 2 ay hakkında

Geçmiş olsun, comnet alınır mı bu arada? (ciddiyim)
  10. NeonPeekr

Forum üyeleri nasılsınız/napiyorsunuz

Ulan kaç ay olmuş hala aynı yaşıyorum ya.
  11. NeonPeekr

Kayseri merkezdeki arkadaşlar yardımcı olabilirmi

Hocam öğrenciyseniz abonman kart çıkartmanızı tavsiye ederim ulaşım konusunda da önce büyükşehir belediyesi kütüphanesinin arka tarafında kart38 merkezi var oradan paso vb. işlerinizi halledebilirsiniz
  12. NeonPeekr

İkinci Eldeki Fiyatların Bilgisayarcılar Tarafından Yaniltilmasi Hakkında

Beyler merhabalar. Bugün ben içimdeki bir dertten bahsetmek istiyorum. Bu Bilgisayarcılar benim gördüğüm kadarıyla şöyle yapıyorlar: önce fake hesap açıp sahibindende bir ürünü satın almak istedikleri fiyata satışa koyuyolar ama satmiyorlar. Sonra doğal olarak insanların fiyat algısı bozuluyor...
  13. NeonPeekr

Türkiyede Satışı Olmayan , En Sevdiğiniz Araçlar

Fortune body kit (sanırsam böyle geçiyor) Mazda rx7
  14. NeonPeekr

Ah be geçmiş olsun
  15. NeonPeekr

Sizi neler mutlu eder?

Kurtlar vadisi, kurtlar vadisi detaylar, kurt vadisi, Polat Alemdar, abdüley Polat dans, Deli kurt, Polat, mafya, nasıl mafya olunur, Polat indir free😎
  16. NeonPeekr

Valla napalim. lise 2 yim mat berbat diye özel hocaya gittim adam hergün babamı arayıp oğlun çok kötü falan diyor telefon gitti PC gitti annemin telefonunda sürünüyorum sen?
  17. NeonPeekr

Toplanan 100 Milyar TL ile kaç bina yapılır ?

Hocam ben 16. Kattayim üşenmeden binanın 2. Kata kadar çökmesinimi bekleyeceğim?
  18. NeonPeekr

GTA 5 te FPS AKICILIĞI

GTA 5 çok problemli oyun hocam. 4 de aynı. Bendede kaplamalar yüklenmiyor ekran kartı çok fena darboğaza giriyor ayarları ne kadar değiştirirsem değiştireyim bir türlü 60 FPS oynayamıyorum.
  19. NeonPeekr

Herkes Nicklerinin Hikayesini/Nerden Esinlendiğini Yazsın

küçükken tobot diye bi çizgi film vardı ordaki elemana (resimdeki yani) çok fena hayrandım oradan neon geliyor birde peekr var oda hem parker hemde dalga geçmek için ebubekir sıddık derdik birbirimize ordaki bekir var bu ikisi birleşiyo peekr oluyor. sonuç neonpeekr. bide chunchunpeekr var oda...
Top Bottom