Abi kafayı yiyorum yani bende erkeğimde ulan erkeğe karşı nasıl his besleyebiliyorsun rabbin helal kılmış sana kadınları hangi fantezin varsa yaparsın illa sakallı önünde kocaman biseyi mi olmak zorunda?
Femboy seven arkadaşlardansan ne diyeyim Allah kurtarsın.
Hocam öğrenciyseniz abonman kart çıkartmanızı tavsiye ederim ulaşım konusunda da önce büyükşehir belediyesi kütüphanesinin arka tarafında kart38 merkezi var oradan paso vb. işlerinizi halledebilirsiniz
Beyler merhabalar. Bugün ben içimdeki bir dertten bahsetmek istiyorum. Bu Bilgisayarcılar benim gördüğüm kadarıyla şöyle yapıyorlar: önce fake hesap açıp sahibindende bir ürünü satın almak istedikleri fiyata satışa koyuyolar ama satmiyorlar. Sonra doğal olarak insanların fiyat algısı bozuluyor...
Valla napalim. lise 2 yim mat berbat diye özel hocaya gittim adam hergün babamı arayıp oğlun çok kötü falan diyor telefon gitti PC gitti annemin telefonunda sürünüyorum sen?
GTA 5 çok problemli oyun hocam. 4 de aynı. Bendede kaplamalar yüklenmiyor ekran kartı çok fena darboğaza giriyor ayarları ne kadar değiştirirsem değiştireyim bir türlü 60 FPS oynayamıyorum.
küçükken tobot diye bi çizgi film vardı ordaki elemana (resimdeki yani) çok fena hayrandım oradan neon geliyor birde peekr var oda hem parker hemde dalga geçmek için ebubekir sıddık derdik birbirimize ordaki bekir var bu ikisi birleşiyo peekr oluyor. sonuç neonpeekr.
bide chunchunpeekr var oda...