Arama sonuçları: *

1. N

steam hesabım çalındı e posta değiştirmş ne yapmam lazım ÇÖZÜLDÜ.

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ilk başta çok endişeliydim gerçektende içime sığmıyordu steam desteğe yazdım 26 27 saat sonra şifremle beraber e postayı da sıfırlayıp tek kullanımlık şifreyle geri yolladılar konuyu çözüldü olarak işaretliyicem başına gelen varsa bakıp ne yapacağını görsün...
  2. N

steam hesabım çalındı e posta değiştirmş ne yapmam lazım ÇÖZÜLDÜ.

arkadaşlar spoofer kullanıyım derken keylogger yemiş olmam gerek ki steam hesabım çalındı guard dahil her şey değiştirldi gmail falan bana haziranda satın aldığım oyundan kredi kartını soruyor büyük ihitmal arkadaşımınki onunla konuşmuyorum uzun zamandır 2020 haziran bu arada steam desteğe talep...
  3. N

Steam hesabım çalındı

hocam lütfen banada yardımcı olurmusunuz tüm bilgileri steama vermeye hazırım nasıl aldınız geri
  4. N

LGS'ye Şimdi Çalışsam Kazanır mıyım?

aslına bakarsan tamamen sana kalan bir durum kitabın ucunu bile açmayıp açsam bile hemen kapatıp sınavdan 240 civarı bir puanla geçmiştim kendine güveniyorsan ama tabi okulda boş oturduysan orası ayır mesele bazı insanlar öğrendiği zaman beyine yazıyor çalışmasına bile gerek kalmıyor okul için...
Top Bottom