Arama sonuçları: *

1. Nquyen

Marangozcuya yaptırdığım bilgisayar masası nasıl?

Normalde ucuza yapmalari gerekiyor ama şuan marangozlar bu masanın satış fiyatından daha fazla ya da ona yakın bir fiyat istiyor bu yüzden önce bu masanın fiyatını öğrenin daha sonra marongozdan fiyat alın %50 daha ucuza yapmıyorsa hiç bulaşmayın marongoz işine
  2. Nquyen

Bu televizyonu aldık hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu?

Profilo ev eşyalarında iyidir ama TV de ne durumda bilmiyorum kronik sorunlu olacağını tahmin ediyorum
  3. Nquyen

Şarap rahatsız eder mi?

50 yıllık Klise şarabı içmiştim fena kafası var muhtelemen bunun da kafası fenadır 👌
  4. Nquyen

Dalga geçmeyin ama bir kadınla nasl arkadaş olunur/nasıl konuşulur

İçki sigara kumar olmadığı için Türkiye şartlarında Z kuşağı gözünde kaybettin kardeşim 👌
  5. Nquyen

Diş Teli Alt Üst ikisi birden takılır mı?

Önce sonra bilmem de ikisi aynı anda takılı oluyor genelde
  6. Nquyen

Boy Uzatma Ameliyatı Yapılır mı❓❓

Ben nişanlandım bile Vietnamlı ile hayat ucuz ho chi Fransız caddesi hariç çoğu yeri kiralar 150 180 dolar dolu dolu bir öğün yemek 8 dolar en güzeli Vietnam da yaşamak 24 saat şehir hayatı var gece bile sokaklar dolu yabancı olarak gittiğin de herkes seninle sohbet etmek istiyor güzel ülke
  7. Nquyen

Bu arada asyalı candır 👌😁
  8. Nquyen

Doktorlar bile önermiyor bu ameliyatı ama mecburen yapıyorlar ayrıca çok sancılı bir dönem yaşayacaksın ilerleyen dönemde ağrıların devam edecek ve ucuz bir ameliyat değil o paraya yatırım yap zengin ol daha mantıklı görünüş ile anca TR ergen kadınların ilgisini çekersin yurt dışında zekaya...
  9. Nquyen

İbrahim ''EBO'' Tilaver hakkında düşünceleriniz nelerdir

Tanımıyorum ne olmuş ki yan yana resim çekmişler
  10. Nquyen

Kısa boylu ve çirkin olduğum için sevilmiyorum

İngizlice ve money 👌 ayrıca bir arkadaşım var tipi kötü ve işsiz kendisi Filipinlerde ama Kamboçya filan git gel yapıyor kadınlar teklif ediyor evlenmek ya da ilişki tarzı şeyler ve herkes güler yüzlü burada şans bulamadın asya da kesin bulursun 1735417629 Orayı kullanan kadınların çoğu tek...
  11. Nquyen

Marangozcuya yaptırdığım bilgisayar masası nasıl?

Çok aceleci davranmissin marangoza masa yaptırıyorsan gizli kablo bölgesi ve masaya bağlı priz usb portu yerleri ekleymeliydin ki onlarda çok basit delik açacak sadece bu haliyle güzel olmuş genelde bu tarz mdf masalar çok ağır olur sağlamdır hayırlı olsun.
  12. Nquyen

Satıcılar AZOTH kalvyesindeki ekipmanları alıp ayrı satıyormu

Herhalde demek istediği bu klavyenin yedek parçalarina zarar geldiğin de dışardan yedek parça tedarik etmek zorunda kalacağını ve yüksek fiyattan bu parçaları temin edeceğini düşünüyor tam anlamadım bende Türkçesi iyi olan birileri Yeşillendirsin burasını
  13. Nquyen

Gönderilen Kargo Nasıl İptal Edilir

Hayati bir önemi varsa gerekli belgelerle emniyete gidip gerekli işlemler yaptırabilirsiniz ama bunun için baya önemli bir sebeb ve detaylı bir belge gerekli
  14. Nquyen

Avukat olanlardan destek

Dekont makbuz ya da yazışmalar varsa hukuki olarak desteğiniz olur onun dışında elden bir al ver olayı yaptıysanız hukuki olarak karşı taraf mahkeme yoluna gidemez sizde gidemezsiniz çünkü ortada sadece laf var 👌 yukarda yazdığım belgeler yoksa davayı para olarak değil kişisel alan ihlali ve...
  15. Nquyen

Sigara bağımlılığı ve sigaradan alinan zevk hakkinda merak ettigim sorular

İki tür içici var biri nikotin bağımlısı diğeri de keyif için içenler ki bende keyif için içenlerdenim. Nikotin bağımlısı her türlü sigarayı içer kendi standart bir markası vardır ama dışardan sigara uzatırlarsa onuda içer bazilarin da balgam yaptığı için sürekli farklı marka sigara içemez...
  16. Nquyen

Uykudan aniden kalkma

O zaman normal çünkü ben de o saatlere yakın yatınca bir saat sonra kalkıyorum ram uykusu ile alakalı bu
  17. Nquyen

Firmaların Haksız Zamlarına Karşı Ne Yapmalıyız?

Zaten konu orada başlıyor işte boykot derken sosyal medya da insanlara yansitsakta ülke de ekmek yiyecek parası olmayan insanlar olsa bile ya da dolar kuru aşırı yüksek olsa bile iPhone 16 pro Max kuyrukları olacak market fiyatları yüksek olsa bile marketlere her zaman alıcı çıkacak yani konu...
  18. Nquyen

Firmaların Haksız Zamlarına Karşı Ne Yapmalıyız?

Serbest piyasayı getirenler düşünsün anayasada buna madde koymayan düşünsün halka göre hareket edemezsin zengin ve yüksek gelirli kesim her türlü alacak o ürünü alf tabaka boykot yapsa bile bir önemi yok her zaman arz talep olacak 👌
  19. Nquyen

Uykudan aniden kalkma

Gece 3 gibi mi
  20. Nquyen

Kargo bekleme gerginliği

Yok eski monitörü satayım yeni monitör alacam
Top Bottom