Arama sonuçları: *

1. O

Trendyol'unuz batsın.

Ben diyorum Tencere dibin kara Sen diyorsun Ankara :D
  2. O

Trendyol'unuz batsın.

Valla ömür boyu istiyorum ben onu. Hatta MAC ban rica ediyorum.
  3. O

Trendyol'unuz batsın.

Sabahtan beri artık görmekten sıkıldığım konu. O şu kadara ne alırım bu ne alırım. Adamlar yazmış giyim kategorisin de geçerli işte. Kuponun altına tıkla gösteriyor ürünleri. Sabahtan beri ne alırım ne alırım. GİT DON AL. @Mehmet Yılmaz @White Ravens Banlayın benim hesabımı. Sıkıldım yeter.
  4. O

Dolar Niye Çıktı Düşmesi Gerekmez Mi?

Dolar'a hemen etki etmez. Dış ülkelerden gelecek açıklamalara bağlı olarak düşer veya çıkabilir fakat şu anda yükselme eğiliminde. He bu arada 2023 Tarihi verildi.
  5. O

Müjde : doğalgazmış!

Doğalgaz olduğu 2 - 3 gün öncesinden belliydi. Borsada Tüpraş vb. değerleri yükseldi. Türkiye'ye katkısı büyük olacak.
  6. O

Trendyol Paylaş Kazan Kuponmuş

Dün yazdığım yorum bugün gerçek oldu. Fazla güvenmeyin herşeye babasının hayrına vermez kimseye.
  7. O

Garanti Ücretsiz Termal Macun Yenılermı

Ekran kartı termal macun değişimi biraz riskli. MSI servise mail atarak öğrenebilirsin. Garanti kapsamında ücretsiz termal macun değişim yapıp yapmadıklarını
  8. O

Garanti Ücretsiz Termal Macun Yenılermı

ASUS teknik servisi garanti kapsamında yapıyordu Termal macun yenilemeyi. Fakat teknik servise sormakta fayda var. herhangi bir süpriz ile karşılaşmamak için.
  9. O

Trendyoldan Parası Gelen Var mı?

Şimdi okudum kampanya detaylarını. Kampanyada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan kullanıcıların belirlenmesi durumunda bu kullanıcı ödüle hak kazanamayacak olup, Trendyol.com'un yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı...
  10. O

Çok mu zor. Bir MAC adresi taramaya bakar :)
  11. O

İnşallah alırsınız. Kullanırsınız. Okumadım kuralları detaylı şekilde o yüzden net bir şey diyemeyeceğim fakat burası Türkiye gerçeğini unutmamak lazım.
  12. O

Mesela şöyle. 500 TL'lik alışveriş yapacaksın ki öyle kullanabilirsin diyebilirler cüzdanında'ki parayı. Kısaca firmalar'dan gelen hediye çekleri var mesela. 500 TL üzeri alışverişlerde geçerli 50 TL hediye çeki gibi.
  13. O

İnşallah verirler. Yapanlar için fakat gözden kaçan bir nokta var. 500 TL ve üzerinde kullanabileceksiniz demez :)
  14. O

Evlilik için altın alımı mağduriyeti

Ağzına sağlık. Altına imza atarım.
  15. O

Kardeşim o zaman sana Tek diyebileceğim bir şey. Allah yardımcın olsun. Benim kayın peder ne isterseniz kafanıza göre dedi :) İmam nikahını kıyan hoca kağıda yazdı duruyor. Bakıcam kağıtta ne yazıyor. Babam atladı 5 Cumhuriyet altını diye :)
  16. O

Buyur Kardeşim bunu'da ekleyim. Bakara Süresi 236-237 Ayet. Diyanet İşleri - Mehir Nedir.
  17. O

Mehir ödenme biçimine göre de ikiye ayrılır. Mehr-i Muaccel: Evlilik akdi anında veya akitten önce peşin ödenen mehirdir. Mehr-i Müeccel: Ödenmesi sonraya bırakılan ve belli bir vadeye bağlanmış mehirdir. Genellikle evliliğin ölüm veya boşanma gibi sebeplerle sona ermesi durumunda kadına ödenir.
  18. O

Ayrıca Mehir'i hemen vermiyorsun ki. Eğer boşanma olursa veriyorsun.
  19. O

Çok istemiş. Karşı tarafın anlayışlı olması lazım. Benim Mehir çok komik zaten :)
  20. O

Hayaliniz nedir .

Bu sözün altına imza atarım. Birebir katılıyorum. Coğrafya kaderdir.
Top Bottom