Arama sonuçları: *

1. Parzival97

Bedava 3 aylık Discord Nitro!

Zaten konuyu açan arkadaşın paylaştığı görselde Discord Nitro kampanyasının altında 28.10.2020 tarihinden sona eriyor yazıyor.
  2. Parzival97

Bedava 3 aylık Discord Nitro!

Devam etmiyor diye biliyorum. 2 Gün önce Gamepass Ultimate aldım, fakat Dc nitro kampanyası yok artık. En azından ben göremedim.
  3. Parzival97

Nescafe Ice Latte Soğuk Sütle Yapılır Mı?

Yapılır, daha güzel oluyor.
  4. Parzival97

Nescafe Ice Latte Soğuk Sütle Yapılır Mı?

Fakir olduğundan mı Rtx 3070 bekliyorsun :D
  5. Parzival97

Sizce cevap kaç? 16 mı, 1 mi?

Bende ilk başta 1 dedim de sonradan düzelltim. 6.Sınıf konusu zaten çok zorlamaya gerek yok.
  6. Parzival97

Öyle bir hak yok ama, işlem önceliğinde ilk önce parantez içi, sonra çarpma ve bölme aynı önceliğe sahip oldukları için soldan sağa doğru yapman gerekiyor.
  7. Parzival97

Matematikçi olunca bu kadar basit düşenemiyosun :) Düzelltim sonradan.
  8. Parzival97

Önce parantez, sonra çarpma ardından bölme. Yani 1. Düzeltiyorum ; 16 çıkması gerekiyor.
  9. Parzival97

NEOWISE kuyruklu yıldızını nasıl görebilirim?

Bu sabah 3.5-4 saattleri arasında görülmüş. Neowise olarak adlandırılmış. İstersen bakabilirsin.
  10. Parzival97

Bilgisayarınızla ilgili takıntılarınız var mı?

En ufak rahatsız edici bir ses duysam tüm parçaları kontrol ediyorum onlardan mı geliyor acaba diye. Genelde bilgisayar kaynaklı olmuyorlar ama.
  11. Parzival97

forumda ciddi bir yavaşlama söz konusu

Sorun sadece bende sanıp modeme 5 kez restart attım, meğerse herkeste sorun varmış :D
  12. Parzival97

Burada bana cahil dediler ben nerede yanlış yaptım

Ekran kartlarını üreten onlarca firma , Amd, Nvidia önerilen güç kaynağını ve kartın tdp değerini bilmeden yazıyor, bir tek size cahil diyen insanlar biliyor galiba...
  13. Parzival97

AMD Ryzen 5 3400G Ve RX 480 Darboğaz Yaparmı ?

Yapmaz, besleyecektir.
  14. Parzival97

Aşağıdaki sistem ile kaliteli yayın yapabilir miyim?

Yapılır, donanımlar fazlasıyla yeterli.
  15. Parzival97

1152 TL Mouse hariç ekipman

Hs35 le 6 saatten fazla müzik, oyun deneyimim oldu ve kulaklık kafanda mı bir süre sonra onu unutuyosun. Ha kafan kaşınır kulağın kaşınır elini götürüyorsun öyle farkediyosun.
Top Bottom