Arama sonuçları: *

1. Pew Pew

Jahrein Meselesi hakkında

Baldız meselesinden içeri alınmasını doğru bulmuyorum. Tahminimce kamuoyuyla paylaşılmayan başka bir olay var. Zaten Jahrein tayfa da Twitterdan çekildiler. Muhtemelen gündemde tutarsanız esas suçu açıklarız vs. dendi. 3 yıllık bir video olmasının bir önemi yok. Suç zaman aşımı diye bir şey var...
  2. Pew Pew

BAŞIBOŞ İNSAN SORUNU-ARTAN ŞİDDET OLAYLARI

Önceki konuda bahsettiğim medya propagandasının sonuçlarından bahsedeceğim. Bu sefer kısa tutacağım. Dalga geçmeye çalışsanız da belki ileride sizin de mağdur olacağınız bir sorun var ortada. Yasadan sonra şiddet olaylarının artacağını Türk Psikiyatri Derneği ve Türk Psikologlar Derneği...
  3. Pew Pew

SOKAK KÖPEKLERİ KONUSUNA BİR DE BU AÇIDAN BAKIN !

Güncel kapasite "Türkiye'de tüm yerel yönetimler tarafından kurulmuş toplam 91.955 hayvan kapasiteli 254 adet hayvan bakım evi bulunmaktadır. Birçok Belediye'de Veteriner İşleri Müdürlükleri bulunmamaktadır." böyleymiş eğer doğruysa ve 4 milyon köpek varsa yaklaşık 10.000 barınak gerek. Bana...
  4. Pew Pew

Hocam ben barınak ve uyutmaya karşıyım. Aslında beni ilgilendiren bir durum yok. Vergilerim hayvanlara gitmesin de demiyorum. Sonuçta vergilerimiz gereksiz her şeye gidiyor. Yine de eksik veya yanlış bilgi olmaması için maliyetlere baktım. Mayıs ayında haber siteleri uyutma maliyeti 4000TL...
  5. Pew Pew

Siz dün beni algı yapmak ve en büyük hayvan düşmanı olmakla suçlamıştınız. Size uzunca bir cevap vermiştim. Geri dönüş alamadım. Yazdıklarınızın çoğunun cevabı dünkü yazıda da bugün yazdığım yazıda da var. Bu yazıları okuduğunuzu sanmıyorum çünkü bu yazdıklarınız gerçekçi bir çözüm değil...
  6. Pew Pew

Şimdi siz haberlerin doğru olduğunu düşünüyorsunuz, haberlerin abartı olmadığını söylüyorsunuz. Sizin gibi düşünmesem de burada inat etmeyeceğim. Yarın yazacağım konuda hayvana yapılan şiddet haberlerinden bahsedeceğim. Hepsi güncel haberler olacak. Bu haberlerin medyada verilmediğini...
  7. Pew Pew

Hocam ben sizi kırdıysam özür dilerim. Burada benim verdiğim bir emek var. Gerekçe gösterilmeden yanlış denmesi insanı üzüyor. Yazıyı uçuk bulmanızı anlarım. Bu yazdıklarımdan daha uçuk şeylerden de bahsediliyor. O kısımlardan emin olmadığım için yazıya eklemedim. Burada 4 yıldır işlenen...
  8. Pew Pew

Sizden yanlışlarımı belirtmemi kibarca istedim belirtmediniz ve hala da belirtmiyorsunuz. Ben yazdığım yazıları gerekçelendirdim ve kanıtlarla sundum. Buna rağmen 1 tane bile yanlış getirip aha burası yanlış demiyorsanız bu manipülasyondur hocam. Çünkü sizin yazınızı okuyan birisi benim yazımın...
  9. Pew Pew

Hocam size katılıyorum. Sorun olduğunu kabul ediyorum bende. O bariyer kısmını trollük yapan arkadaşın sorusuna cevap olarak verdim. Belediyelerin de şehirdeki köpekleri alıp kırsala bırakması sizin gibilerin sorununu daha da büyütüyor. Bu saldırma olayları da genelde kırsal bölgelerde daha...
  10. Pew Pew

Bu yaptığınız manipülasyon benim emek vererek yazdığım o kadar yazıdan bir tane yanlış bulup getiremiyorsunuz. Sizin yazdıklarınızı okumuştum cevabı da yazımda var ekliyorum. 👇
  11. Pew Pew

:kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: Daha okuduğunu anlamıyorsun. Suya yazı yazmak sana bir şey anlatmaktan daha kolay. Yaban hayatıyla şehir arasında bariyer oluyor demek yaban hayvanlarının şehre inmesini engelliyor demek. Siz buradan nasıl yaban hayatı istediğim anlamını çıkardınız ? Lütfen...
  12. Pew Pew

Sen eti yok, sütü yok diyen kitledensin. Bir artı duymak istiyorsan tabi ki söyleyeyim Yaban hayatıyla şehirler arasında bariyer görevi oluşturuyor.
  13. Pew Pew

Ben ülkemdeki sorunlarla uğraşırken siz Filistin'e savaşmaya gidebilirsiniz o zaman. Sizi tutan yok diye düşünüyorum. Bu gibi konuları açarak konuyu bağlamından uzaklaştırmayın
  14. Pew Pew

Ben yazdıklarımın hepsini gerekçelendirip kanıtlarla birlikte sundum. Siz önyargıyla mesaj atıyorsunuz. Hangi kısmın yalan olduğunu söyleyin. Eğer dediğiniz gibiyse özür dileyeceğim. Sizde benim gibi kanıtlarla koyarsanız sevinirim
  15. Pew Pew

Kim soracak diye beklediğim kısım tebrikler siz sordunuz :ROFLMAO: O halde hemen cevaplayalım. 👇 Şimdi burada Kat Mülkiyeti Kanunu diye bir kanun var. Köpek beslediğiniz için şikayet edilince oturduğunuz binadan tahliyeniz istenebiliyor. Önce bu kanun değişmeli. Mesela depremden kurtarılan...
  16. Pew Pew

Hocam korkmanıza bir şey diyemem. Elimden geldiğince bu konuyu da açıklayayım ama. Şimdi kuduz kedi tırmalamasından bile bulaşabilir, daha çok yaban hayvanlarında var. Ama korkmaya gerek yok çünkü aşısı var. Yani sizi kedi tırmalasa bile hayvanın kuduz olduğunu düşünüyorsanız gidip aşı...
  17. Pew Pew

Evet sorun olduğunu kabul ediyorum. İtlafın çözüm olmadığını söylüyorum. Bu benim fikrim değil bilimsel gerçek. Önümüzde Romanya örneği var. İtlaf edilen popülasyon hızla eski haline dönüyor. Çünkü itlaf edilen hayvanların bölgesi boşalmış oluyor. Bu bölgede kavga gibi olaylar yaşanmıyor, besine...
  18. Pew Pew

Bu baba elbette haklı. Çok üzücü bir olay. Burada kimse çocuğu da suçlayamaz. Kimse bunun gibi haberler olmasını istemiyor. Ama bu yasadan güç alıp, devlete hizmet ettiğini sanan bir kitle var. Hayvanlara işkence yapıyorlar, cinsel istismarda bulunuyorlar, zehirliyorlar, silahla, tüfekle...
  19. Pew Pew

Bakın burada da sahipli hayvanların yaptıkları sokaktaki köpeklere yükleniyor. Yalan haberlerde de sıkça yapılıyor. Isırabilir diye bütün köpekleri öldürmeyi ben doğru bulmuyorum. İnsan düşünüyor da ne oluyor. Bir erkek bir kızı istismar edince diğer erkeklerde yapabilir diye herkesi hapse...
  20. Pew Pew

Merhaba , öncelikle saygı çerçevesinde fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler :) Size katıldığım ve katılmadığım yerleri açıklayacağım Bu konuda hayvanseverler sütten çıkmış ak kaşık diyemem tabi ki. Ancak iki tarafın medya gücü aynı değil. Bugün TRT bile hayvanlarla ilgili kötü haberler...
Top Bottom