Arama sonuçları: *

1. Polat Alengir

Küçük çocukların bilgisayarınızla oynaması

odaya alma. geçen sene bizim eve gelen misafir mikrofonumun pop filtresini ısırıp koparmıştı
  2. Polat Alengir

WeChat Hesabı olan var mı ?

kaydoldum para ile
  3. Polat Alengir

hallettim 1 dolara kaydoldum
  4. Polat Alengir

merhaba arkadaşlar wechat kaydolmak için 6aydan fazla üye olan birinin QR kodumu okutması lazım aranızda yardımcı olacak varmı önemli biraz...
  5. Polat Alengir

Sizce ilerleyen günlerde altın düşer mi yükselir mi ?

o parayı yedirmesen başkanımız sayın rte kahvaltıda nasıl manda yoğurdu yiyecek ? sizde bazı şeyleri hiç düşünmüyorsunuz .d
  6. Polat Alengir

Sizce ilerleyen günlerde altın düşer mi yükselir mi ?

sizce nasıl bir hareketlenme olur ?
  7. Polat Alengir

Ziraat Bankası Troy Kartı Visa Master ile değişim istedim ?

beklemeye gerek yoktu arayınca veriyorlarmış galiba
  8. Polat Alengir

talep onaylanmış MasterCarda çevirmişler şuan basım aşamasında görünüyor
  9. Polat Alengir

Kartım MasterCard ile değiştirilmiş. Başardık :D
  10. Polat Alengir

obaa baya kötü olay ben istemem peşine düşerim bu işin
  11. Polat Alengir

merhabalar bugün Ziraat Bankasına kaydoldum ve kart başvurusu yaptım daha sonra bana troy kart oluşturduklarını gördüm ve müşteri hizmetlerini arayıp kartımın visa ile değişimini istedim bana stok durumuna göre dönüş yapılacağını söylediler ve talebimi gönderdiler eğer olmazsa troyun ne gibi...
  12. Polat Alengir

Bilgisayarı satıp altın almak

konuyu açtığın tarihte altın 16.472,41 tl şuan 32.937.17 tl
  13. Polat Alengir

Mezun senesinde Etüt tutmak mantıklı mı ?

merhaba arkadaşlar ilk mezun senemdeyim sınava 10 aydan biraz az kaldı etüt tutmayı düşünüyorum şuan etüt salonları min 20k dan başlıyor yükseliyor denemede tutacağım 15-20k ya sınava kadar. etüt tutmak ne kadar mantıklı aranızda bilgisi olan arkadaşlar varsa destekleri cevapları bekliyorum etüt...
  14. Polat Alengir

HAVİTTEN alışveriş yaparken 2 defa düşünün...

Merhabalar 3 hafta önce indirimde 1058 TL'ye bir mouse aldım mouse geldi kutu paramparçaydı büyük ihtimal iade ürünü falandı sürekli donmalar oluyordu talep oluşturdum ve iade ettim iade yolculuğu benim için bir rezillikti zaten ne kod geldi ne de başka bir şey takip edemedim kargoyu 1 hafta...
  15. Polat Alengir

Sitedeki paramı nasıl karta çekebilirim ?

merhabalar birtane e pin sitesinde 800 tlm var satıştan kazandım ama papara e pin sitelerinden çekildiği için çekemiyorum parayı başka ibanımda yok iyzico kullanıyorum paramı nasıl nakite çevirebilirim aranızda e pin alacak arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim
  16. Polat Alengir

Paramı nakite çevirmek istiyorum ?

merhaba arkadaşlar item satış üzerinde 800 tl gibi bir param var paparam kapalı olduğu için çekemiyorum karta vp veya steam kod ihtiyacı olan varsa yardım edebilirim daha düşük fiyatına mesela 3650 vp 810 tl sitede ben 650 TL'ye alabilirim size kulaklık alacağım nakite ihtiyacım var
  17. Polat Alengir

Nasıl hızlı şekilde iş bulabilirim?

merhaba arkadaşlar 2 ay civarı çalışacak iş arıyorum nasıl bulabilirim bunun için uygulama vs varmı bende şuan işin olsun diye bir uygulama yüklüde başka varmı bu tarz öneri
  18. Polat Alengir

Bombardion

öyle yada böyle
Geri