Arama sonuçları: *

1. Pulsar

Beyler taktik verebilir misiniz?

Kanka taktik verilecek bir sey yok yoluna bakmaya devam edicen
  2. Pulsar

Diplomanın Aslı Yırtılırsa Ne Olur?

Lise diplomamın aslında ufak bir yırtık var 2-3 santim civarında, e devletten ise barkodlu mezuniyet belgesi çıkartılıyor ve doğruluğu barkod ile kontrol edilebiliyor. Üniversite başvurumu e devletten yaptım, diploma konusunda bir problem yaşar mıyım? Ne konuda bir sıkıntım olabilir?
  3. Pulsar

Sevgilimin babası ve annesi şiddet uyguluyor

Konu üstünden paylaşmayı düşünmüyorum ama Tekirdağ burası 1695395547 Kıza inanmama muhabbetinden bahsedenler için kızın kendi babasını benim babam da tanıyor çevremde babasını tanıyan insanlar var ne bok oldugunu biliyoruz az çok yeni başlayan muhabbetler değil zaten sadece şu aralar dayak yok...
  4. Pulsar

Biliyorlar karışma aile içine muhabbeti döndü babam kızla ilerleseydik eger oyle bir şey olduğunda ben ona dur derim dinlemezse dinleyeceği adamı yollarım demişti ama bitmesi gerekiyordu sanırım ileride ozlerse tekrar dusunecegiz her seyi ben ilk gun gibi hazirim
  5. Pulsar

Ustteki aniyi okudum telefondan uzun yazilar yazmayi beceremem ama gercekten kimseyi hayatimin merkezine koymamayi ogrenmem gerek kizla da bu aksam konustuk sevmedin deme falan dedi en son da ister inan ister inanma ama seni unutamam dedi kisacasi gercekten anlattigim durumdan oturu ayrildik kiz...
  6. Pulsar

Şu sahneye benzedik iyice bazen ağır olan şeyler gerçek olabiliyor demek ki
  7. Pulsar

İhtimal veremiyorum aslında buna, belki de yüreğim el vermiyor. Ayrılmadan önceki gün buluşmuştuk, öptü. Güzel de bakıyordu, buluşma sonunda sıkı sıkı sarıldı, sanki veda eder gibi.
  8. Pulsar

Ailevi işlere karışmasak da ben onu beklerdim, ama eski sevgilisinden oturu dayak yedigi icin benim vedami bir taraflarina takmamis gibi hissediyorum. Guzel sevmistim. Vazgecmeyi delikanliligima sigdiramiyorum. 1695138505 Üniversitesi bittiğinde evlenmeyi düşünüyorduk başta, sonralarda yok...
  9. Pulsar

Bilmiyorum ama ikimiz de şu saate kadar kimseden sevgi görmemiştik, ben ona babalık da yaptım, ailesinin vermediği sevgiyi verdim ona. Mutlu oluruz sanmıştım, mutsuzluğu da hesaba katarken. 1695137896 Mahallenin delikanlı abilerine gerek yok illa bir şey yapacaksak biz de yaparız. Evet sarhoş...
  10. Pulsar

Mesajında yaşanmışlık hissediyorum, ona çok güvenmiştim beni unutmaya çalışıyor ayrıldığımız gibi, ben bunları hak edecek bir şey yapmadım. Belki de güvenmemeliydim. Onunla beraber ağladığımız günleri bile özlüyorum.
  11. Pulsar

19-17 1695137479 Çok daraldım üstad, dayanamıyorum artık.
  12. Pulsar

Kizi gercekten seviyorum ama sanirim eski sevgilisi yuzunden dayak yedikten sonra kimseye de minneti kalmadı, sevgisine inanıyordum, ama o kimseye guvenmez, kimseye baglamaz kendini. Belki de olmasi gereken onun yaptigiydi, beklemeli miyim? Onu öylece bırakamam.
  13. Pulsar

Bilmiyorum, beni de bu korkutuyor.
  14. Pulsar

Sanmıyorum azizim, kızın kimsesi yok neler olup bittiğini ben de bilirim bura küçük yer. Onun dışında gerçekten böyle şeyler olduğu için beraber ağladığımız çok geceyi bilirim.
  15. Pulsar

Arkadaşlar kısa süreli bir ilişkim vardı kızın ailevi problemleri çocukluğundan beri var, sarhoş gelip kızını karısını dövermiş adam, haklı olarak kız da hala korkuyor. Şikayetçi olamıyor başka kimsem yok diyor, güven problemleri var, bana da tam anlamıyla onu bırakmayacağıma vesaire...
Top Bottom