Arama sonuçları: *

1. Pyronois

[YARDIM] Şifresi Unutulan Gmail Geri Alma

Arkadaşlar iyi akşamlar. Gmail hesabımın şifresini unuttum giriş yapmak için 8 basamaklı yedek kodları istiyor ama onlar da elimde değil. Şifre sıfırlama dediğimde ise numara istiyor ama o eski numaram olduğundan güvenlik kodunu alamıyorum. Gmaili kurtarabilme durumu var mı?
  2. Pyronois

Çanakkale'de Yaşayanlara Sorum

Nereye soracağımı bilemedim internette de bulamadım kusura bakmayın Biga-Çan Çan-Biga seferinin ücreti nedir acaba bilen var mı
  3. Pyronois

[Fantastik Hikaye] Uçurumun Sonundaki Başlangıç [Destek]

Hikaye final olmuştur. Destek verenlere vermeyenlere teşekkür ederim. Son bölümün adı ve sonu gelecek olan 2.hikayeye göndermedir.
  4. Pyronois

Yeni bölüm geldi okuyan arkadaşlar varsa duyurulur. 1589070674 Wattpadd'e de yazıyorum bu arada. https://www.wattpad.com/story/224172898-uçurumun-sonundaki-başlangıç
  5. Pyronois

Teşekkür ederim. O diyalog muhabbetlerini 4.bölümde daha düzenli hale getirdim. 1588988330 Teşekkür ederim.Desteklerini bekliyorum :)
  6. Pyronois

Teşekkür ederim :) 1588987236 Ama anime değil malesef. Teşekkür ederim :)
  7. Pyronois

Teşekkür ederim :)
  8. Pyronois

Arkadaşlar, dostlar ve büyüklerim. Bir heves edindim ki o da hikaye yazmak. İlk önce Wattpadd'te yazmak istedim fakat orayı öneren olmadı. Bende Sweek isimli sitede yazmaya başladım. Bu ilk hikayem olacak. Eğer iyi bir kitleye ulaşırsam ve beğenilirse kitap olarak bastırmayı düşünüyorum...
Top Bottom