Arama sonuçları: *

1. Qpre

Windows Lisans için Hangi Siteyi Önerirsiniz ?

Arkadaşlar Windows 11 Pro lisans key alacağım güvenilir hangi site alanlar paylaşabilir mi ?
  2. Qpre

Sözde indirimler hk.

Arkadaşlar incehesap sözde hesaplı haziran diye kampanya yapmış yarısı aynı fiyat ben anlamadım. Sizinde beklediğiniz indirime girip aldığınız ürünler var mı ? Anakart bekliyorum MSI B650 tomahawk karne muhabbetinden sonra bidaha indirime girmedi. 7800x3d bekliyorum indirime girmiyor abi...
  3. Qpre

İndirimlerrrrrrr devam mı ?

Hocam o sıvı sogutmayıda ileride her türlü daha iyisini alırsın ki burada 850 psu fiyatına beleş kasa alıyorsun.
  4. Qpre

olay bence şu hocam oynadığın oyunlar alacağımız sistemi ne kadar yoracak yorumlara baktığımda 7800x3d işlemci çok ısınan bir işlemci olmadığı söyleniyor. 240mm zaten minumum 4-5 sene götürür 4000d Airflow psu sadece zaten suan ki fiyatı kadar zaten ilerde şuanki fiyatla 2 binlik kasa alsam gene...
  5. Qpre

LF2 420 falan vardı cok iyi fiyat tükenmiş Arctic istersen burası yetkili satıcı gözüküyor hocam kafana yatarsa bak istersen https://www.teknobiyotik.com/arctic-liquid-freezer-iii-280-a-rgb-intel-amd-uyumlu-280mm-radyatorlu-2x14cm-p14-pwm-fanli-sivi-islemci-sogutucu-ar-acfre00143a.html...
  6. Qpre

Geçen gaming gecesinde Kingston SSD indirime girmiş kaçırmışım bu hafta direk bekleyeceğim umarım gene indirime girer 1718795446 Fiyat çok iyiymiş bende sizlerle konuştuktan sonra çok araştırdım sıvı soğutma Deepcool için çok iyi yorumlar var tek eksisi yorumlardan anladığım fazla kullanımda...
  7. Qpre

Ben sıvı soğutucu LF3 240mm aldım en performanslı olacağını düşündüğüm için şimdilik yeterli diye düşünüyorum sence hocam 1718795263 Tomahawk bazen cok iyi fiyata düşüyor hocam geçen hafta heryerde cok iyi indirim vardı karttan dolayı alamadım. Şimdi alacam o fiyata bulamıyorum birisi düşürse...
  8. Qpre

Anakartı niye B650M Gaming Plus karar verdin hocam Tomahawk daha iyi değil mi ? 1718795154 Eğer hocam benim kasadan almıcaksan Lian Li Lancool 3 bunu öneririm kasa alsam ben suan bunu alırdım
  9. Qpre

Ben Corsair 4000D Airflow aldım hocam ya şuan için bence fiyat/performans 1718789829 Tek eksik yanı üst havalandırma desteği
  10. Qpre

Sen hangilerini aldın hocam aynı kasayı mı topluyoz yoksa :D
  11. Qpre

Beyler sizce teknoloji indirimleri devam eder mi ? Yoksa gerekli malzemeleri bian önce almak mı mantıklı ?
Top Bottom