Arama sonuçları: *

1. RONNIE1877

Lian Li Lcd Fan video Slayt

Dostlarım, merhaba. Lian Li reverse LCD fanlar var bende. Bu fanların ortasındaki LCD’lere farklı videolar ve resimler koymak istiyorum. Ayarları nasıldı, nereden yapıyorduk? Tam tarif edecek varsa çok mutlu olurum. Teşekkürler.
  2. RONNIE1877

Sizce ilk hangisini oynayayım

plastation da ben satın aldımda çocuk almıştı fakat oynanmıyordu ondan sordum
  3. RONNIE1877

Sizce ilk hangisini oynayayım

ghost of tutshıma yönetmenin sürümü mü asıl oyun hocam
  4. RONNIE1877

Komilik mesleği nasıldır

AMELELİĞİN TÜRKÇE ANLAMIYLA BAŞKA İSMİDİR TÜRKÇE ANLAMI İSE KOMİLİKTİR
  5. RONNIE1877

Kolda çıkan şişik ( deri altında yuvarlak misket şeklinde )

dostlar merhabalar kolumda deri altımda misket şeklinde bişey var doktora gittiğimde doktorda şuan o kadar büyütülcek bişey değil istersen ameliyatla alırız dedi fakat işten güçten henüz olamadım açık konuşmak gerekirse aranızda bu tür sorunu olan varmı varsa bilgilendirebilirmi ameliyatı nasıl...
  6. RONNIE1877

İSTANBUL İÇİ ARKADAŞLIK

kanka napalım yeni insanlar tanımak güzel ya :DD 1756937676 ahahahaha oynarız be kardo
  7. RONNIE1877

İSTANBUL İÇİ ARKADAŞLIK

Merhabalar dostlar İstanbul içi tanışıp muhabbbet edicek arkadaşlıklar edinilir oyun buluşmalar felan olur gönderinin altında buluşalım :blobdance::kedi:
  8. RONNIE1877

HAKKI ALKAN HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BEYLER

:D 1756754416 :ROFLMAO:
  9. RONNIE1877

hepsi tek tek açıklıyor 2 oldu istifa eden sayısı
  10. RONNIE1877

:rolleyes:
  11. RONNIE1877

Merhaba Shift delete kanalı yapımcısı Hakkı Alkan yaşanan son olaylardan sonra gözleri üstüne çekmişti hakkında düşünceleriniz neler
  12. RONNIE1877

PHİLİPS VERSUNİ ÇİFT HAZNELİ AİRFRY

teşekkür ederim kardeşim cevabın önemliydi benim için <3 sürekli yaşadığım sorun da bu
  13. RONNIE1877

PHİLİPS VERSUNİ ÇİFT HAZNELİ AİRFRY

philips versuni çift hazneli airfry da patates kızartırken hangi görseli seçmek lazım menü kısmından ve kaç derecede kızartıyoruz yardımcı olabilecek varmı teşekkürler şimdiden
Geri