Arama sonuçları: *

1. R

web sitesi kurmak istiyorum.

kanka hızlı bir şekilde yapmam lazım html öğren gibi bir tavsiye çok saçma oldu bence
  2. R

web sitesi kurmak istiyorum.

bundan önce web sitesi tasarlıyordum fakat şimdi wordpress ve hostinger kullanarak profesyonel satış için bir web sitesi tasarlayacağım sizce bu iki altyapı yeterli mi önerileriniz var mı.
  3. R

Aile İçinde Covid olan var ise okula gidiyor muyuz ?

tesekkurler hic bir yerde dogru bilgiye ulasamıyorsun :D
  4. R

şu an gidemiyorum yani 5 gün sonra test yaptırınca gidebiliyorum
  5. R

Hafif belirtiler var bu günlerde kuru öksürük gibi 3 gün önce test yaptırdım negatifti ama annem pozitif çıktı bu durumda ne yapmamız gerekiyor okula gidiyor muyuz ? yoksa karantina uygulanıyor mu aydınlatırsanız sevinirim.
  6. R

üçgende eşlik ve benzerlik ile üçgende benzerlik aynı konu mu

üçgende eşlik ve benzerlik çalışmam lazım youtuba girdiğimde üçgende benzerlik çıkıyor sadece ve 1,2 tane eşlik buldum , üçgende benzerlik diye çekilen videolar eşlik ve benzerliği kapsıyor mu yoksa eşlik farklı bir konu mu oluyor?
  7. R

itemsatıştan paramı çekemiyorum

item satışta param var papara hesabı oluşturdum paramı çekemiyorum bakiye yetersiz diyor 5 lira var para çekicem hesaba para olmasının gerekmesi de saçma değilmi hesaba para gelicek yani.
  8. R

internet üzerinden nasıl para kazanabilirim

önerdiğin bir site varmı bu iş ile alakalı biraz göz gezdirmek isterim.
  9. R

Önerin için teşekkür ederim ama yazı yazma konusunda pek iyi değilimdir. Yani Sözelci değilimdir derler ya :D .Başka bir önerin varsa bahsetmeni çok isterim.
  10. R

hepsini farklı zamanlarda öğrenmem gerekti şimdi hiçbir işime yaramıyor :D
  11. R

blogerlık gibi mi
  12. R

baya boş vaktim var oyun oynamak yerine bir miktar kazanç sağlamak istiyorum bilgisayarım yeterli düzeyde altta belirttiğim programları biliyorum bazısı başlangıç bazısı biraz daha ileri düzeyde Premiere Pro %40 Photoshop %35 İllustrator %15 Unity %55 After Effects %5 C# %20 Hatırladığım kadarı...
  13. R

Arkadaşım İnternet Bağımlısı mı ?

acilen bir pisikolog bulun ve arkadaşı hemen tedavi ettirin ileri safalarda internet bağımlısı şişman birine dönüşebilir
  14. R

yaratıcı youtube kanal ismi arıyorum

edit kanalı ismi arıyorum ben çok bir şey bulamadım sizin fikirlerinize güveniyorum
  15. R

youtube kanalıma isim arıyorum

kanka o var zaten :D
  16. R

youtube kanalıma isim arıyorum

arkadaşlar kendi çapımda edit yapıyorum lol edit kanalı değil sadece iki adet lol editi atttım aklınızda edit kanalı için fikir varmıdır paylaşırsanız sevinirim kanalım : https://www.youtube.com/channel/UCWYbEjHDLnksr3Bhs08lZiA
  17. R

youtube kanal ismi bulamama yardımcı olur musunuz

arkadaşlar merhaba reklam değil amacım yanlış anlamayın sanal kedi adında bir kanal açtım iki adet lol editi yaptım normal editler de yapmayı düşünüyorum ama kanalın ismi bir türlü aklıma yatmadı edit ile alakalı olan bir kanal için fikirlerinizi bekliyorum kanalım ...
  18. R

Bu bir siber suç mudur ?

kendi arkadaşı sadece eğlencesine kendisinin pp sini yapıyor ve bu yaşta bu siber suçlarla ilgili şikayetleri düşünmesi bence saçmalık 12 yaşındakı biri ppsini yapmış diye kimse kimseyi suçlayamaz siber suçların daha önemli işleri var kimseyi tatmin etmek değil amaçları 1610363126 yaşları 11 ve...
  19. R

pc başındayken ellerim buz gibi oluyor

ev iyi ısınıyormu
  20. R

oyuncu için bilgisayar masası

renkli bir şey istemiyorum bilgisayarı koysam yeter beyaz renk olmasını istiyorum ölçüleri 140cm-160cm uzunluk , genişlik en az 70cm-75cm yükseklik en az 75 cm bütçe max 450 tl ben internette ne aradıysam bulamadım fikirlerinizi bekliyorum.
Top Bottom