Arama sonuçları: *

1. Rahasam

Sinek kaydı alan Tıraş Makinesi önerisi.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2J8DQC1/?cstrackid=d478fde9-37b5-401a-b0f1-75298ced7659&tag=philipscstr-21#averageCustomerReviewsAnchor Bunu buldum araştırmalarım sonucu. Fiyat olarak uygun performans olarakta süpermiş. Tam bir F/p diyebiliriz galiba alacağım.
  2. Rahasam

Sinek kaydı alan Tıraş Makinesi önerisi.

Arkadaşlar merhaba. Sakal tıraşı için sinek kaydı jiletle almış gibi yapan bir makine var mı? Varsa ürün linki markası modeli alabilir miyim.
  3. Rahasam

Avukat birisi bana özelden ulaşabilir mi? Acil yardıma ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar. Avukat birisi bana yardımcı olabilir mi?
  4. Rahasam

Yurt dışı - Pasaport - Vize hakkında sorularım var yardımcı olacak arkadaşlar!

Ne yazık ki öğrenci değilim
  5. Rahasam

Anladım. O zaman 10 yıllık alabilirim o şekilde. Gelelim vize işine. Interrail düşünüyorum. Biliyorsundur. Avrupa ülkelerini gezmeyi düşünüyorum. Ama bunun için schengen vizesi şart. Schengen vizesi nasıl alınır? ve çıkma olasılığı nedir? Ve sen daha önce Interrail yaptın mı? 1716730536 Ve...
  6. Rahasam

Öncelikle ilk sorum pasaport hakkında. 1-2-3 yıllık pasaportlar okey orayı anladım 4+ diyor 10 yıla kadar alınabiliyormuş herhalde. Ücret 8k civarı gözüküyor kağıt bedeli vs 9k diyelim. 4 yıl içinde 10 yıl içinde bu aynı ücret mi geçerli? 1716729718 Bu arada 10 yıl almayı düşünüyorum. O yüzden...
  7. Rahasam

Yurt dışına seyahat etmeyi düşünüyorum. Ama şuan ne pasaportum nede vizem var. Bu konuda tecrübeli ve bilgili arkadaşlar var ise onlara bir kaç sorum olacak. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
  8. Rahasam

Şuan bayram indiriminde olan bir teknoloji sitesi var mı?

Bayram indirimde olan bir teknoloji mağazası sitesi var mı?
Geri