Arama sonuçları: *

1. Rally

TTelekom müşteri hizmetlerine küfür ettim

Tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum aslında 1728228482 Aslı bu Türk telekom'a özel durum değil şu an Türkiye'de herkes birbirini düdüklemeye çalışıyor Türkiye nereye gidiyor akıllanacağımıza Birlik olacağımıza herkes birbirinin tekerine çomak sokuyor hoca firmalar bunu yapıyor ayıptır ya
  2. Rally

Aslında ben de pişman oldum biraz tedirginim ama yapacak bir şey yok ama şahsa etmedim şirket adına ve g. girsin dedim ama bu parayı seve seve vereceksin imasında konuştu ben de o yüzden sinirlendim hak etmedikleri paraları alıyorlar ve bütün hatların benim eşimin diğer oğlumun bütün hatları...
  3. Rally

Yalnız çok iyi öpüyorlar 1728152520 Ben şahıslarına küfür etmedim direkt Türk telekom'a küfür ettim
  4. Rally

Kendi adıma kızıma bir hat çıkartmıştım telefon çalındı hatta iptal ettik internet bankacılığından faturaları ödemeye baktığımda 2 adet fatura vardı onları ödedim ve günü gelmemiş 1700 lira bir fatura daha vardı müşteri hizmetlerini aradığımda sorduğumda bunun taahhüt imzaladığım için kalan 11...
  5. Rally

İkinci el de işlemci sattık icralık olduk

teşekürler
  6. Rally

Dilekçe verdim icranın iptali için gelişme oldukça yazarım 1717627401 Teşekkür ederim
  7. Rally

Acaba icra memuru ne der bu konu hakkında
  8. Rally

Pinlerin yamuk geldiğini iddia etti ben de kabullendim geri gönderdiğinde ise bir pin kırık geldi ve birkaç adet yamuk
  9. Rally

Teşekkürler değerli yorumların için
  10. Rally

kanıt olarak kendi gönderdigi video var orda belirtmiş yamuk oldugunu oda benden kaynaklımı bilmiyorum sanki yenisini alacagım dedigi için şüpeliyim 3500 TL'ye buldum ordan sıfır alacagım diye iade emek istemiş ve bu yüzden pimleri yamultmuş olabilir diye tahmin ediyorum zaten kendi gönderdigi...
  11. Rally

sıkıntı pimi kırık gelmiş geri ödeme yapmak istemiyoroum
  12. Rally

evet 7 gün ama yer yok sadece malatya vergi dairesinden geldigi belirtilmiş ve iban var . 2900 tl anlaştık benden 2980 tl isteniyor kargo parasınıda ekletmişi
  13. Rally

Merhabalar Forum donanım üzerinden 5600 işlemci sattım kutuna koyarken yanlış koymuşum iki tane pin yamulmuş alıcı da bunu geri iade etmek istedi ben de ondan 3-4 gün mühlet istedim param olmadığı için param yatar yatmaz parasını göndereceğimi söyledim parasını hemen isteyip sıfır alacağını...
  14. Rally

dead space remake açılmıyor

çözüm buldunuzzmu acaba
Top Bottom