Arama sonuçları: *

1. R

Lolde Sorry you have been blocked hatası

Oyun içi arayüz açık olduğu için muhtemelen 1695989021 Discord'u kapatıp veya discord da oyun içi arayüz mü ne var onu kapatıp denermisin?
  2. R

Ben de anlamadım resimde böyle altta ve üstte görebilirsin 4-5 kez kapatıp açtım anca düzeldi
  3. R

Bugün ilk önce discord açtığımda bu hatayo gördüm sonrasında da lolde karşıma çık bu neden olur ve nasıl düzelir bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen.
  4. R

hbomax nasıl kullanabilirim?

Harry potter' in 20. yıl buluşması varmış sanırım arkadaşlar sordu da ona bakacağım.
  5. R

teşekkür ederim
  6. R

o sorun değil :D 1640968693 Bu şekilde bende vpn açık olduğu halde
  7. R

Tarif etme şansınız var mı?
  8. R

Siz girebildiniz mi siteye? tarif edebilir misiniz?
  9. R

Opera gx kullanıyorum ama onun vpn si bir işe yaramıyor yada ben kullanamıyorum :D
  10. R

Ücretsiz girebileceğim bir vpn var mı?
  11. R

https://www.hbomax.com/geo-availability sitesine girmem lazım ama bulunduğunuz bölgede ulaşılamıyor diyor nasıl girebilirim?
  12. R

Steam adamdır isimli çalışmam.

Acaba yabancılara 200 euro ya falan iteleyebilirmiyim :D
  13. R

https://steamcommunity.com/id/rdvngns/
  14. R

ben zaten o fiyatı sadece şuan oyunların güncel değerlerini hesaplayarak yazdım indirimleri hesaplayamadığımı belirmiştim ama tahmini ne kadar tutabileceğini merak etmiyor değilim.
  15. R

Oyunlarımın tl ve euro olarak fiyatlarına baktım ortaya çıkan tablo. İndirimleri hesaplayamadım tabii ki :) Hesabımı satmak istesem yurt dışında euro üzerinden satabileceğim güvenilir bi site varmı bildiğiniz. 24 seviye hesap ve kaça gider sizce? Cs go ...
  16. R

Steam oyun paylaşımı

Steam oyun paylaşımında bir arkadaşımın hesabını eklediğimde kendi bilgisayarında o oyunu indirip oynayabiliyormu yoksa benim bilgisayarımda kendi hesabını açtığında o oyuna erişme hakkı mı kazanıyor bilen birisi yardımcı olabilirmi?
  17. R

İmzamı düzenleyemiyorum

Deniyorum hemen teşekkürler 1602099752 Böyle daha iyi oldu tekrar sağol bir de tablo gibi yapanlar var onlar nasıl yapıyor acaba?
  18. R

İmzamı düzenleyemiyorum

İmzamı renkli şekilli şüküllü yapmak istedim ama yapamıyorum limiti aştı uyarısı alıyorum nasıl yapabilirim :)
  19. R

Kardeşlerinden tek nefret eden ben miyim?

Sınanıyorsun dostum :) Mübarek gün getirme aklına böyle şeyler sabretmene bak.
Top Bottom