Arama sonuçları: *

1. Reaper

Bu sistem 2. elde ne kadar eder?

21.000 tl sahibinden falan ilana koydum burda da 20 yaziyor. 19 20 ye satabilirsem sevinirim. Ekran karti ssd psu sifir zaten
  2. Reaper

18-20 arasi dusunuyorum ne yalan soyliyim. Ekran karti ssd ve psu yeni cunku.
  3. Reaper

Var mi yardimci olacak?
  4. Reaper

Selamlar dostlar, yeni sistem aldığım için eski sistemimi satmaya karar verdim. Parçaları bu şekilde ne kadara gider aşağı yukarı? Tarih yazmayanlar 2020 Kasım ayında alınmıştı garantileri yok. Anakart: Msi Z390-A Pro Islemci: Intel i7 9700k Ekran Karti : AMD Radeon RX 7600 (24 Agustos...
  5. Reaper

Istanbul Avrupa Yakasi Sistem Sokme ve Montajlama Hakkinda Yardim

Bilgi verebilecek biri var midir
  6. Reaper

Istanbul Avrupa Yakasi Sistem Sokme ve Montajlama Hakkinda Yardim

Bugun vatan kampanyadan bir sistem satin aldim ancak elimdeki sistemin iyi parcalarini da sisteme koymak ya da ornegin eski kasami kullanmak istiyorum. Bu sekilde sokme takma islemini de tek basima yapamayacagimi dusunuyorum. En zoru Psu ve kablolamayi yapabilmek herhalde. Konu hakkinda yardimci...
  7. Reaper

Bu siteden urun alinir mi? Dolandirilir miyim?

https://mkmshopstore.com/products/urun Su urunden almak istiyorum ancak dolandirilma konusunda suphelerim var :). Bir hiyar yollama vakasini yasamak istemiyorum. Bu siteden ya da bu urunden alan var midir? Alabilecegim guvenilir bir yer var mi?
  8. Reaper

2. El Iphone Alicam Fatura Sorunu Mevcut

kendi telefonumu goturdugumde apple’a imei ile halletmislerdi her seyi. ancak yine de kesinlikle isteyecegim faturayi. peki elinde olmayan faturayi nasil temin edilebilir
  9. Reaper

ne gibi sikintisi olur peki?
  10. Reaper

Merhabalar, 2. el bir telefon alacagim, satici bana kutusunun fotografini gonderdi, seri numarasi, imei numarasi her seyi gormem icin ben de e devlet ve apple resmi sitesinden baktigimda imei dogrulanmis, seri numarasindan da 10 gun once alindigi dogrulaniyor. ancak satici abimiz kendisine...
  11. Reaper

Black fridayı beklemeli miyim

Dediğim gibi hepsini aynı anda almak zorunda değilsin. Gördüğün ve değer dediğin şeyleri almalısın bence. Yine para biriktirmeye devam et tabii ki. Bütçen el verdikçe eksik parçalarını alırsın. Şuanki piyasada kimse sana şimdi al ya da bekle tarzı şeyler diyemez çünkü ortam biraz kötü.
  12. Reaper

Black fridayı beklemeli miyim

indirim kovala bence şimdiden eğer istediğin ve güzel bir ürün seni tatmin ediyorsa al. Zaten bu pandemiden dolayı pek fazla ürün yok yani bu seneki black friday hikayesi beklenildiği gibi geçmeyebilir.
  13. Reaper

Bilgisayar Açılma Süresi ve Açıldıktan Sonraki 20-25 Saniye

bilgisayarımı açmamın sebebi onlar :D. Onları da kapatırsam açarken yine bekleyeceğim.
  14. Reaper

Bilgisayar Açılma Süresi ve Açıldıktan Sonraki 20-25 Saniye

Merhaba arkadaşlar, Bilgisayarımda sata ssd mevcut ve bilgisayarı açtıktan 6 7 saniye sonra windows ekranı geliyor ancak 2 3 saniye sonra şifremi girmeye çalıştığımda hemen yazmıyor ve bekliyorum. Aynı şekilde şifreyi yazdıktan sonra açıldığında da yaklaşık 20 25 saniye beklemem gerekiyor ki...
  15. Reaper

Taahhütler hakkında

aynı iss de paket yükseltmede herhangi bir ücret ödemiyorsun diye biliyorum.
  16. Reaper

İnternet Hızınız?

evet aynen öyle, üstelik upload hızlarını 2 katına çıkarma işi de 3 haftadır artacak, artacak diyerek oyalıyorlar. Heralde 25 mayısta 3 günlüğüne arttıracaklar upload hızını. :D
  17. Reaper

İnternet Hızınız?

24/3 (110 TL)
  18. Reaper

Kasa Temizliği Günü

çıkarabilirim ancak tekrardan yerine getirebilir miyim bilmiyorum. Zaten bahsettiğim kadar toz yok ufak bir temizlikle her şey oldu. 2 ayda bir temizliğimi yapıyordum ancak bu sefer biraz daha kirli geldi gözüme
  19. Reaper

Kasa Temizliği Günü

saç kurutma makinem de çok güçlü üflüyor ondan yana sıkıntım yok ama diplerde kalan ufak tozlar için fış fırçası olabilir heralde.
  20. Reaper

Kasa Temizliği Günü

Merhaba arkadaşlar kasamın içi ve fanlar çok tozlandı. Temizlemek istiyorum ve genelde sadece saç kurutma makinesinin soğuk ayarıyla temizliyorum ancak bazı yerlerdeki tozlar için çözüm olmuyor bu yöntem. Mesela öndeki fanlar, arkadaki fan ve ekran kartının üstünü zarar vermeden ne gibi bir...
Top Bottom