Arama sonuçları: *

1. Redshift

İNTERNET ALIŞVERİŞİNİ BOYKOT EDİYORUM

Evet anlıyorum ama benim demek istediğim şey şu anlık iniş çıkışlara takılmadan sadece black friday günü neresi ucuzsa alın çıkın onun haricinde alışveriş yapmayın ihtiyaçlarınızı acil değilse erteleyin yeni nesil ekonomi artık bu şekilde bence flaş indirim diye bir şey yok. Anlık kovalamanın...
  2. Redshift

Hocam en basitinden 5700x temmuz fiyatı ile kasım fiyatını karlaştırın. Hakeza apple watch 7 nin eylül fiyatı ile kasım fiyatını karşılaştırın. Sadece black fridayden black fridaye alışveriş yapan hiçbirşey kaybetmez onun haricinde hiçbir indirimin peşinden gitmeye gerek yok paranı altına dolara...
  3. Redshift

2023 black friday eminim şuanki fiyatlarla aynı olacak aşağı yukarı ben alırken de kasım ayıydı ve kampanya vardı bu arada ben boykot ederek kendimi bu aşırı oynak piyasadan uzakta tutuyorum. Fiyatların arttığı yok esnaf üçkağıtçı.
  4. Redshift

hocam işlemci de kasım ayında alındı yalnız. 3kasımda aldım yani o sıra da indirim vardı her yerde.
  5. Redshift

tabi ki iyi reklam yapıyorlar ama yeni müşteri çekmek için eski müşterilerini uzaklaştırıyorlar böyle. Şimdi 3 hafta önce aynı kurdan bana 1000tl daha pahalı işlemci satan bir siteye bulaşır mıyım bir daha ? hayır
  6. Redshift

Son 2 ay içerisinde aldığım bazı ürünlerin fiyatının fahiş bir biçimde düşüş yaşamasının verdiği acı ile bu konuyu açıyorum size bir kaç örnek verecek olursam 8200₺ ye aldığım apple watch 7 45mm( gürgençlerden aldım) şuan mediamarkt’ta 6700tl ve gürgençlerde 7400₺. Yine incehesaptan 2 kasımda...
  7. Redshift

KYK kredisi faizi silinen var mı?

Bende de vergi borcu olarak gözüküyor ama bi ara herkesin kyk kredisi borcunu faiziyle birlikte vergi borcu yaptılar sanırım o yüzden öyle gözüküyor.
  8. Redshift

KYK kredisi faizi silinen var mı?

Çok yakın bir zaman önce Cumhurbaşkanı'nın bir açıklaması oldu bu konuda malumunuz. Ancak İnteraktif Vergi Dairesinden sorguladığımda borcumun ödenmeyen kısmından herhangi bir faiz indiriminin gerçekleşmediğini görüyorum. Ayrıca E-devletten kyk borcu sorgula dediğinde de "Yapılan teknik bir...
Geri