Arama sonuçları: *

1. Resdly

Sinan Oğan, Erdoğan'ı Desteklediğini Açıkladı!

Ata İttifakı zaten Kılıçdaroğlu'nun izlediği yolun yanlış olduğunu söylüyordı ve iç savaş olacağını ön görüyorlardı , sizi koyu CHP seçmenlerini kızdırdı çünkü hiç biriniz Erdoğan'ı değil CHP yi istiyorsunuz ve karşınıza çıkan herşeyi yok etmeye çalışıyorsunuz "Depremzedeler en büyük örneği"...
  2. Resdly

Kemal Kılıçdaroğlu Babala TV de !!

Varsa Helaldir :D Reis şuan nedense mutlu oldum:D , KK kazanamicak bu seçim Ata İttifaki kime vereceği belli ama RTE ye karşı demokrasi anlaminda güçlü bir rakip çıksaydı ona oy verirdim ve bence en iyisi bu konuyu burda kapatalım 😄
  3. Resdly

O günleri sabırsızlıkla bekliyorum "Kahve alamicak param olmasini " HÜDA-PAR Kürdistan kuramaz Türklük ifadesinide yok edemez Türklük ifade M.Ö ye dayanır dediği şeyleri yapacak gücü yok ve HDP kadar aktif bir şekilde PKK desteği almıyor Hizbullah destekledikledikleri falanda yok kendisine özel...
  4. Resdly

Dostum sen Almanya hayali olan adamdin demi üniversite puanı yüksek olan kanka biraz baktım dün yolun açık Allah Yolunu açık etsin 🫡 Yani maalesef o adamlar yönetiyor ama baştaki adam sağlam İyi partide o ittifakta olduğu için desteklemek iç savaş tetikleyecktir sana şöyle diyim Merak Akşener...
  5. Resdly

Senin gibileri kastediyorum işte gerçeği görmeye çalışan kesim evet Davutoğlu felan hep makamcı mevkici adamın yanında biraz daha akıllı adam olsaydı belki şuan çok daha iyi durumdaydık
  6. Resdly

Knk şimdi dikkatli oku : Kılıçdaroğlu neden başa geçmemeli bak diğer siyasetçileri konuşmaları anlatıyorum Kılıçdaroğlu basa gelirse HDP desteği ile gelebilir çünkü HDP kurtlerin daha çok mensup olduğu bir mekan. Selo dediğiniz adam " Biz daha başkan Apo'nun heykelini dikecez " Başkan Apo...
  7. Resdly

Hacı siyasi siyasi diğerlerine dadanmayim diyorum ama yok :D simdi Kanka KK İstiklal Marşımızı okuyamayan bir adam kendisinin kafası bazrn atıyor galiba :D umarım sarhoş gelmez
  8. Resdly

iPhone 14 pro Max hayatımızı kurtardı (kaza geçirdik)

İroni yapmıştım
  9. Resdly

iPhone 14 pro Max hayatımızı kurtardı (kaza geçirdik)

Android daha iyi 😃
  10. Resdly

Beni Uyandırın Lütfen Bana Fikir Verin

Pek farklı değiliz gibi
  11. Resdly

Wtf? Hocam o adam %2 yi geçemez
  12. Resdly

Nakşı bend benim cemaatti knk :D , sadece bu yıl siyasete karışmışlar ve Cumhur İttifakını desteklediklerini yeni gördüm yıllardır siyaset yaptırmazlardı oradaki üyelere vs. İsmail Ağa Cemaatini bilmiyorum ve ben oy vermemeyi seçiyorum sonuçta öyle bir hakkım var değil mi? :D Şuan bana öyle...
  13. Resdly

Değil ancak öbür türlü iç savaş çıkabilir 15 yaşındaki kızlar evlendirilemezler ama bunu yasal hale sokabileceklerini sanmam çünkü Türkiye nin %80 ni buna karşı duracaktır 1682708461 Şuan İnceyi düşünüyorum dostum büyük ihtimalle ona Atacam ama umarım bazı şeyler ters gitmez gelirse
  14. Resdly

HDP daha tehlikeli bir partidir Hüdapardan Yeni araştırmalar yaptım ve Ümit Özdağ söylediğine gore CHP HDP nin desteği ile kazanır ve HDP belediyeleri yavaş yavaş ele geçirir daha sonra bölünme gibi olaylar çıkar buna KK karşı çıkamaz çünkü onların desteği ile başa geçti ben Elimi Kırar şuan...
  15. Resdly

Sonumuzu ben görmüyorum güzel bir gelecek istiyoruz sadece okadar hepsi bu ama yooook Türklere güzellik neki? Bı rahat bırakmıyorlar liderler olsun dış güçler olsun düşmanlar dostlaar aaa yeter da bı huzur istiyoruz milletçe birgün normal bir gün olsun istiyoruz ve mutlu olmak istiyoruz cokmu lan
  16. Resdly

İnanın okadar düşündüm ama hiç aklıma gelmedi kendimi hep zorla oy kullanmam gerektiğini düşündüm illa birine ver diyor herkes basıyorlar üzerine ve sanırım ben oy vermiyecem
  17. Resdly

O işin espirisi idi yani karmaşık konular demek istemiştim
  18. Resdly

Çok baktım diyeceğim ama iş bitmez nezaman tam dersen biter
  19. Resdly

Dostum şehit kanlarına giriyor HDP ile beraberken abim şehit ve cidden Erdoğan karşıtına basayım diyorum ama vicdanım el vermiyor ( Doğuda olan Diyarbakır olaylarında şehit oldu) PKK saldırısıyla 1682631367 Birkaç video atsam :D yoksa düşünmekten saçımız kalmiyacak
  20. Resdly

Reis öyle olmuyo o
Top Bottom