Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Bir akıl verin lütfen

Hocam bendeb tavsiye, hiç bulaşma, uğraşma. Bakire olmayanlarda sözde hep ya istemeden ya da hatayla oluyor. Hiç biri gelip demez ki canım istedi yaptım. Kızı tanıyorsan güveniyorsan farklı ama bu konudan bildigim kadarıyla konuşacaksam, kendi yoluna devam et. İleride kafanı kurcalamasın bu konu
  2. RevenKalr

Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı !

Normal hocam, sevgili yokken böyle hissetmen böyle düşünmen, hep bunu görerek büyümüşüz çünkü. Ama cidden kendini uzmeye degecek bir şey değil, sen rahatta kal elbet kendine göre birini bulursun
  3. RevenKalr

Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı !

Hocam 18 yasina kadar benimde olmamisti, kiz eli tutmayi birak biriyle sohbete bile girmemistim. Sen kendine odaklan , boşver sevgiliyi falan. Sporunu yap, çalış para kazan. Kendini geliştir, nasibinde varsa biri seni bulur zaten
  4. RevenKalr

Sevgilimin geçmişi Abilerim tavsiye istiyorum

Valla hocam :/
  5. RevenKalr

Hocam çok düşündüm, burdan da birdaha yazmak istemedim. Kendimden düşündüm önceden sevgilim olsaydi birseyler yasarmiydim diye yasardim herhalde dedim empati yaptım, gönlüm pek el vermesede mantigim devam etmemi söyledi ve kendisinden bu zamana kadar hiç bir yanlış görmedim. Umarım hayırlısı olur
  6. RevenKalr

Video editörlüğü için üniversite ve bölüm önerisi

Ne önerirsiniz hocam 1732912718 Hocam dijital göçebe olmak istiyorum, yalnız yaşamayı vesaire ögrenmek, tek kalmak istiyorum
  7. RevenKalr

Üni olsa yeter mi hocam
  8. RevenKalr

Video editörü olmak istiyorum, after effect ile edit yapmayı seviyorum, ileridede işim bu olsun hem para kazanayım hem bilgisayarımdan edit yapayım para kazanayım diyorum. Bilgisayarlada çok içli dışlıyım, ilk başlarda bilgisayar mühendisliği istiyordum ama işim bu olsun istemem, bunu zevkine...
  9. RevenKalr

2-3 hafta sonra söyleyeceğim hocam. Hayırlısı olsun
  10. RevenKalr

Hocam çok uzatmadan bir kaç hafta deneyeceğim, baktım eskisi gibi olmuyor ayrılmak en iyisi olucak
  11. RevenKalr

Hocam ne hissettiğimi anlayamıyorum, çok seviyordum ama ögrendiklerimi dusundukce midem bulanıyor. 1731524973 Hocam adını koyalı 2 ay oldu ama 6 7 aydır böyleyiz oncesindede yakin arkadastik zaten
  12. RevenKalr

Doğruyuda doğrumuda bilmiyorum ki
  13. RevenKalr

Tamamen önemsiz hale geldigini dusunuyorum onun için, konuşmaları mimikleri herşeyi kesinlikle umursamadığını gosteriyor. Ama ben gecmiste boyle birsey yapmasini kaldiramiyorum, devam edecek miyim bilmiyorum 1731523118 Hocam test edebilecek biri olduğumu düşünmuyorum, yapamam öyle bir şey...
  14. RevenKalr

Hocam kendisini gerçekten çok seviyordum, aşık olabileceğim en iyi şekilde aşık olduğumu düşünüyorum, çok iyi bir ilişkimiz vardı ama ben biraz daha kapalı düşünceli bir insanım o bu konularda biraz daha açık. Ne kadar çok sevsemde bu öğrendiklerimden sonra duygularım çok bastırıyor, ayrılmam...
  15. RevenKalr

Öyle yapıcam hocam, bir süre kafa dinleyip devam etmeye çalışıcam. Olmazsa onuda üzmenin manası yok, sen yoluma ben yoluma 1731514121 Hocam yazdığınızı tekrar tekrar okuyorum, bu düşünceye girip onun yanında kalmak istiyorum ama yüzüne bile bakasım gelmiyor hatırlayınca.
  16. RevenKalr

Teşekkürler hocam, tavsiyenizi dikkate alacağım
  17. RevenKalr

Arda abim aklıma yemin ederim sen geldin dün konuşup dertleşmek için, ama yazmaya yüz bulamadım 1731487534 Bebi anlayıp değer verdiğini, eski hataları olduğunu düşünüyorum. Sevdigim için duygularımı bastırıp devam etmeyi deneyeceğim, baktım yapamıyorum. Allah a emanet der yoluma bakarım
  18. RevenKalr

Ben o üzülmesin diye sarilirken operken bile soruyorum, diğer insanların küçükken bile böyle şeyler yapabilmesini aklım almıyor, uyku tutmadı bugün, forumda sabahladim
  19. RevenKalr

Hocam telefonda bana ağlamsdi zaten, konuşuyorduk ve tutsmsdı kendini telefonu birskti biyere aglama seslerini duydum 1731462228 Dostlar iyi değilim cevap verebilecek gibi hissetmiyorum
  20. RevenKalr

Hocam gerçekten çok iyi bir çifttik, kitap yazılırdı yaptıklarımıza. Ama dediğiniz gibi, düşüncelerimle başbaşa kalıp karar vermem lazım, eğer duygularım değişmiyorsa ayrılmak ikimiz içinde en iyisi olur.
Geri