Arama sonuçları: *

1. Reverse Flash

Low latency input lag tweak bilen varmı?

Arkadaşlar para ile tweak yapanlar var biliyorsunuzdur valorant için vb bunlarla ilgili bilgisi olan var mı?
  2. Reverse Flash

Frag Movie yapabilen varmı?

Arkadaşlar Valorant da aldığım 2snden 15 snye kadar kesitlerim var bunlardan frag movie çıkartabilecek yapabilecek bir arkadaş varmı gönüllü olarak? Bu konuda kendini geliştirmeye çalışan biri vb varsa belki faydası da olur. Nasıl bişey istediğimi söylerim zaten iletişime geçen olursa. Şimdiden...
  3. Reverse Flash

Uygun fiyatlı giyim sitesi önerisi

Bakıyorum hemen teşekkür ederim fiyatlar iyi duruyor bununla geçmişe gidemem ama freerun için iş görür teşekkür ederim :D
  4. Reverse Flash

Bura birazcık bana uymadı tek tük güzel şeyler var ama daha çok anime vb goth giyim tarzını sevenlere hitap ediyor. Teşekkür ederim diğer siteyide hatırlarsan bekliyorum :) Teşekkür ederim ama buralarda kendime uygun bişey bulamıyorum kolay kolay.. Bahsettiğim sepetim aksesuarix diye bir site...
  5. Reverse Flash

Arkadaşlar 3 sweatshirt 1 kolej ceket olan sepetim 630 TL tutuyor(Mecbur alıcam gibi) Ayakkabı,boxer,çorap vb bunları saymıyorum bile :D Bildiğiniz güzel siteler varsa uygun fiyatlı tabii. Paylaşabilirmisiniz burada?
  6. Reverse Flash

Milletin 1.000 $'a aldığı laptop neden bizde 8.000 - 10.000 TL?

Dolar bu kadar yüksek olmasa bu fiyatlarda olmaz ama aynı birime almamızda imkansız zaten.
  7. Reverse Flash

En ucuz elit pc (!)

Hemen sana imzamdaki sistemi satayım?
  8. Reverse Flash

En ucuz elit pc (!)

Böyle bir fırsatı kaçıramazdım sistemi aldım. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  9. Reverse Flash

Ölünce Bilincimiz Kapanıcakmı Sizce ?

Benim bu konuda düşüncem şöyle eğer bir Tanrı varsa bu kadar büyük bir evreni (içine her şey dahil insanlar vb) yaratıcak güçte ise insanları buna göre yargılayacağını düşünmüyorum. İnsan düşüncesiyle baktığın zaman bile inanca göre yargılamak kötüyken koskoca Tanrının böyle yargılayacağına...
  10. Reverse Flash

Ölünce görürüz çokda şaapma
  11. Reverse Flash

7-8. Sınıfta sorgulamaya başlayıp ateist olmuştum. Geçen seneye kadarda öyleydim şuan kendime müslümanım diyorum ne kadar yerine getiriyorum gerekliliklerini bu tartışılır. Ölüm bu zamana kadar kafamı kurcalayan en büyük soruydu ama artık öyle değil. Bazen yine düşünüyorum ama bir sonuca...
  12. Reverse Flash

eski bilgisayarıma ne yapmalıyım

Kardeşim bilgisayar toplamışsın zaten kendine. Sat gitsin. 500-600 den koy 400 e kadar düş. Burdaki yorumlar çok kafanı bulandırır yoksa. Ekipman vb alırsın veya işine yarayabilicek başka şeyler alırsın.
  13. Reverse Flash

Annem dışarı çıkmadığım için tartışıyor.

Lets go for a run Barry.
  14. Reverse Flash

En iyi türkçe rap diss'i

Şunu dinleyen şunu nasıl dinler gibi saçma şeyler söylüyorsanız dinleyici değilsiniz. (Benim görüşüm) 1.Sınıftan beri rap müzik dinliyorum. Ceza ile başladım. 2007-2008 gibi Şanışer ve Şehinşah ile tanıştım o zamanlar KO oyuncuları bilir oynarken çok sarardı şarkıları. Sonra işte yavaş yavaş...
  15. Reverse Flash

En iyi türkçe rap diss'i

Şamın son çıkardığı diss bence 1. sırada. Çok temiz bir diss.
  16. Reverse Flash

Komik Bir Anınızı Anlatın

Transeksüel demek istiyor hocam..
Geri