Arama sonuçları: *

1. RimuruTempestttttt

Puff icin likit nereden alabilirim?

dostum farkindayim zaten zararli oldugunun ona ragmen kullaniyorum soruda size zararli olup olmadigini veya icip icmemem gerektigini sormadim soruma cevap vericekler yazarsa hos olur
  2. RimuruTempestttttt

Puff icin likit nereden alabilirim?

elimde 12klik vozol var dijital gostergeli nereden likit alabilirim internetten alicam hangi siteyi onerirsiniz?
  3. RimuruTempestttttt

Puff daha mi kârli olur?

sürekli olarak sigara kullaniyorum 2 gunde bir paket bitiriyorum tutun icen biriyim 20 TL'ye aliyorum tutunu puff gecmek istiyorum ama nasil olur daha mi karli olur yardimci olurmusunuz?
  4. RimuruTempestttttt

18 yaş altı bungalovda nasil kalabilir?

cok teşekkür ederim 😇
  5. RimuruTempestttttt

18 yaş altı bungalovda nasil kalabilir?

17 yasindayiz bungalovda kalmak istiyoruz 1-2 gece acaba izin belgesi ile falan halledilir mi?
  6. RimuruTempestttttt

18 yaş altı yatırım nasıl yapabilirim?

bütçem çok düşük bu yüzden elime para gectikce hepsini ayni yere yatirip yukseltmek istiyorum ama dediğiniz gibi ticaret yapma şansım var ise nasil yapicagim konusunda bir yardimci var ise ona da baslayabilirim
  7. RimuruTempestttttt

18 yaş altı yatırım nasıl yapabilirim?

merhaba 17 yasindayim yatırım yapmak istiyorum uzun vadeli olmasi veya olmamasi fark etmez arada elime azda olsa para geçsin istiyorum.
  8. RimuruTempestttttt

Bilgisayarımı Satmayı Düşünüyorum Ne Kadara Satmalıyım?

üzgünüm ama sistem caspera ait yani toplama değil marka bir bilgisayar olduğundan dolayı gözükmüyor sanırım sadece casper nirvana yaziyor
  9. RimuruTempestttttt

bilgim yok nasıl öğrenebilirim
  10. RimuruTempestttttt

sistemim imzamda bulunuyor cok güclü bir sistem degil ama yinede valo cs falan oynayabiliyorum gta 5 ise en düşük ayarlarda cok sıkıntı cıkarmadan oynayabiliyorum bilginize sizce ne kadara satmalıyım?
  11. RimuruTempestttttt

Shift + win + s ss alırken donuyor

shift + win + s ile bir yeri seçerken imleç takılarak geliyor dona dona
  12. RimuruTempestttttt

After Effects FPS Düşme Sorunu

Daha 2 gün önce başladı sorun yaklaşık 4-5 aydır after effects kullanıyorum 6 gb ram veriyorum after effectse daha projeye sadece klip ve ses dosyası attığım halde böyle quarterda kullanıyorum.
  13. RimuruTempestttttt

Discord SMS gelmiyor.

sorunum hala devam ediyor çözülmedi anladım yarın tekrar deneyeceğim
  14. RimuruTempestttttt

Discord SMS gelmiyor.

Discord'da eski hesabıma giriş yapmam gerekiyor o hesapta kayıtlı telefon numaramı şuan ki hesabımda kullanmam gerekiyor bunun için o hesaba girmeye çalışıyorum ama telefon numarama kod gönderildiği söylendiği halde ortada bir şey yok hiçbir şekilde bir kod gelmedi.
  15. RimuruTempestttttt

Discord Kasma Sorunu

tamamdır yaptım teşekkür ederim
  16. RimuruTempestttttt

Discord Kasma Sorunu

Discord kullanırken üye listesinde veya kanalların olduğu bölümde aşağı yukarı hareket ettirirken kasıyor arada donuyor nedenini bilmediğim şekilde
  17. RimuruTempestttttt

Wallpaper Engine FPS düşürür mü?

tamamdır oyuna giriceğim zaman kapatıcam
  18. RimuruTempestttttt

Wallpaper Engine FPS düşürür mü?

Wallpaper Engine kullanıcam ama oyuna girerken kapatıcam fps düşüşü yaşar mıyım?
  19. RimuruTempestttttt

Darling İn The FranXX benzeri anime önerisi

darling in the franxx'i bitirdim daha yeni naruto shippuudene biraz ara vermişken bir kaç tane anime izleyeyim dedim ne önerirsinzi darling in the franxx benzeri bir şey arıyorum
Top Bottom