Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

Albino kızlardan hoşlanıyorum normal mi ?

Normal değil doktora görün
  2. Ritim Ustası

En Sevdıgınız Rap Parcası Nedir ?

Lisede en çok dinlediğim parçaydı o yüzden benim için yeri ayrı Orta okulda dayken en sevdiğim parçalardı Güncelde en sevdiğim rap lerden bir tanesi
  3. Ritim Ustası

Bu ülkenin adalet sistemi nereye gidiyor böyle!

Bu ülkede bu zamanda evlenip çocuk yapanlarda zerre akıl yoktur ülke hem ekonomi hem adalet konusunda yerlerde geziyor bu organ kaçakçılarına ceza indirimi verenler şimdi öldürülen Narin üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar sosyal medya olmasa Narin bunların umurunda bile olmaz
  4. Ritim Ustası

Memurlar net paylaşmış reklam olmasın diye kırptıydım Google a yaz doğru olup olmadığını 1725873839 https://www.dunya.com/gundem/organ-ticaretine-once-ceza-sonra-iyi-hal-indirimi-haberi-745102
  5. Ritim Ustası

Şu habere bakın şaka gibi
  6. Ritim Ustası

BAŞIBOŞ İNSAN SORUNU-ARTAN ŞİDDET OLAYLARI

Ne bekliyorsun dostum refah düzeyi düşük ve cezaların caydırıcı olmadığı ülkelerde suç oranı fazla olur
  7. Ritim Ustası

Otobüs firmasını nereye şikayet edebilirim?

Şikayetvar a yaz
  8. Ritim Ustası

Ben fakir miyim zengin mi anlamıyorum ?

Büyük ihtimalle memur falansın borç yapıp araba almışsın artı birikimin var ve maaşınla araba taksitlerini ödeyeceksin sen Türkiye şartlarında zengin sayılırsın fakir kesim asgari ücretle çalışan kesim
  9. Ritim Ustası

sakin olun azıcık la

Şu sevgililer günümüdür nedir bitecekse bitsin artık ordinaryus çocukları fiyatları felaket yükseltmişler 1 hafta önceki fiyatlarla şimdi ki fiyatlar arasında dağlar kadar fark var
  10. Ritim Ustası

En Sevdiğiniz Aktiviteler

Oylara bakımda birden fazla oy verilebiliyormuş sadece tek bir seçenek aktif olmalıydı
  11. Ritim Ustası

Setup paylaşma konusu (2024)

12. Ritim Ustası

Eski sevgilimin amacı ne?

Dikkat et babası sana daha sağlam fantaziler yapmasın bu konu dışında ne saçma sapan muhabbetler dönüyor böyle!
  13. Ritim Ustası

Telegram da dolandırıcılar cirit atıyor dikkatli olun arkadaşlar.

Benim başıma daha ilk defa denk geldi wp den sürekli yabancılar arayıp duruyordu onu engelledim harbi benim numaramı satan firmayı bulsam ona cehennemi yaşatırım! Discord lar aşırı tehlikeli hiç bir linke tıklamam
  14. Ritim Ustası

Açıldı mı konusu yada haberi ne zaman yapıldı ben görmedim hiç
  15. Ritim Ustası

Numaramı nasıl buldu bilmiyorum ama bu son indirdiğim VPN uygulamasından yada emilatörlerden şüpheleniyorum daha önce hiç böyle mesaj gelmedi bana. En son link attı mesajları direk sildim ve engelledim.
  16. Ritim Ustası

Bu Amazon ne garip bir firma...

Aynen öyle
  17. Ritim Ustası

Ama buda olabilir benim attığım resimdeki gibi çanta benzeri şeyin içindeydi yastık ipli tutma şeyi vardı 1695733438 Farketti sanırım zaten bana çok geliyor biliyor çoğu kargocu beni 1695733572 Forumda Yastığın reklamı çıkmaya başladı şaka gibi 😀
  18. Ritim Ustası

Buna benziyor du aynı ama wooly pure yazıyordu Fırsat: Penelope PN20YYAS0011BEY Dove Soft Kaz Tüyü Yastık 5 0x70, Çok Renkli, STD https://amzn.eu/d/1QvhZmB
Top Bottom