Arama sonuçları: *

1. Rivyalı Geralt

Gs takımının gözünü kupa hırsı bürümesi hakkında (gün geldi devran döndü)

Galatasaraylıyım çok fanatik değilim , ayakta duramayan defans yüzünden adamlar 5 tane sapladı geçti büyük rezillik ama bu rezillik gs kötü bir takım demek değil , fbde wifi şifresinden 6 yedi ama şampiyonlugu çok az farkla kaçırdı 2 sezon önce de gsden içli dışlı 3 yediler ee fb küçük takım mı...
  2. Rivyalı Geralt

galatasarayın Hakeme Parası Mı Yetmedi?

ben gsliyim de adamlar hem iyi oynadı hem de bizim savunma ayakta duramıyordu ciddi anlamda ayakta duramıyordu adamlar özellikle nelsson sen ne yaptın abi ya 6 0dan sonrakı en buyuk rezillik
  3. Rivyalı Geralt

En sevmediğiniz ders/dersler ne?

matematik geometriyi seviyorum , en sevdiğim fen dersi de kimya olabilir ama en sevdiğim konu fizikte elektrik manyetizmaydı eem seçtim bu yüzden.
  4. Rivyalı Geralt

eğer ki öldüğümüzde cennete girersek ve...

Cennet yok bence hepsi insanın ölümü kabullenemeyişi. Her yerde görüyoruz insanların kendilerini mükemmel sandıklarını ama değiller.
  5. Rivyalı Geralt

Yks son 3 ayda 25k gelirmi

Benim de geçen sene ayt daha düşüktü ama tyt 75 80 gibiydi son aylarda da yarım yamalak çalışarak say 50k yaptım. Düzgün çalışırsan yaparsın merak etme. 1678734332 Bir de net artışlarımı zaten nisan mayısta gordum mayısta uctum hatta.
  6. Rivyalı Geralt

YKS OBP hakkında yardım

Ben şöyle biliyorum mesela 2021'de yerleştin ama 2022'de sınava girmek istiyorsun o zaman obp kırılıyor. Ama 2022'den sonra bu geçerli değil diye biliyorum obp kırılmıyor. Sadece bir örnek verdim yoksa diğer seneler için de geçerli bu dediklerim. ÖSYM'nin verdiği ceza gibi bir şey yani...
  7. Rivyalı Geralt

rubik küp aliexpress sorunları

rubik küp alacağım aliexpressten kargo bedava ve takip edilebilir sıkıntı çıkmaz değil mi ayrıca küp bilen ve seven arkadaşlar bu küp bu fiyata nasıl ...
  8. Rivyalı Geralt

bilgisayarcıya gitsem ceza yer miyim

Stadyum 1 kişi eksik kalmış doldurmaya gidiyorum de ceza yazmazlar
  9. Rivyalı Geralt

Valorant VP Atar Mı?

75 atmazlar bence 30-40 atarlar belki. LoL'de 18 rp istemiştim atmışlardı.
  10. Rivyalı Geralt

the ne için kullanılır ?

steel's better yapayım o zaman steel is the best uzun oldu kabul etmedi 1610283078 bu da olmadı :D
  11. Rivyalı Geralt

the ne için kullanılır ?

çok oldu unutmuşum :D 1610282942 steel's better bu doğru mu ? 1610282959 çelik daha iyidir demek istedim
  12. Rivyalı Geralt

the ne için kullanılır ?

Oyunda ismimi steel is best ya da steel is the best yapacağım az çok biliyorum aslında ne için kullanıldığını ama hangisini yapmam daha mantıklı olur sizce ?
  13. Rivyalı Geralt

Vergisiz Fiyata Bakın

? :D
  14. Rivyalı Geralt

Foruma Noldu? (karakter)

Bu ne hız la :D
  15. Rivyalı Geralt

Favori Süper Kahramanınız Nedir ?

Herkes Marvel fanı :D
  16. Rivyalı Geralt

Favori Süper Kahramanınız Nedir ?

Batman ile başlıyorum :D
  17. Rivyalı Geralt

Çizgi Roman Önerir misiniz ?

Okumuştum :D
  18. Rivyalı Geralt

Çizgi Roman Önerir misiniz ?

Yarın kendi çizgi romanlarımı takas etmeye gideceğim. Ağır Batman fanıyım. Önerisi olan var mı ? 1 tanesi 70 TL’yi geçmese güzel olur.
  19. Rivyalı Geralt

Memtest86 test kaç saat sürer

Bence tüm Arkham serisini oyna grafik takıntın yoksa. Ama Arkham serisinin hikayesi Witcher serisinin yüzde 2’si olamıyor :D
  20. Rivyalı Geralt

Beyninizin IQ'su Kaçtır? [Ankette Oylayabilirsiniz]

2. LGS soruları çok zor değildi yine. 41 dakikada yapmıştım.
Top Bottom