Arama sonuçları: *

1. Robin Buckley

2 Milyon Türk Lirasına yatırım veya kazançlı iş önerisi.

İş sektörü yerine yatırımı öneririm. Borsa ya yatırım yapıp güzel paralar elde edebilirsiniz ama unutmayın borsa bir yatırım aracıdır paranızın bir kısmını kayıpta edebilirsiniz
  2. Robin Buckley

Ayakkabı önerir misiniz

güzel gözüksün fark etmez 1682966274 Farketmez
  3. Robin Buckley

Ayakkabı önerir misiniz

Spor, günlük giyim 1682957925 Bu nasıl sizce
  4. Robin Buckley

Ayakkabı önerir misiniz

Yeni bir spor ayakkabı almayı düşünüyorum, 1700 tl ye kadar bütçem var ayakkabı önerir misiniz
  5. Robin Buckley

Basslı kablolu kulaklık önerir misiniz

Şu an jbl c100SI kullanıyorum ve gayet güzel bence çok seviyorum ama daha doyurucu basslı bir kulaklık lazım bluetooth kulaklıkları hiç sevmiyorum, kablolu kulaklık istiyorum. Bildiğiniz en iyi basslı kablolu kulaklık nedir, mümkünse jbl marka olsun @Evil Belief
  6. Robin Buckley

Günde ortalama kaç mesaj yazıyorsunuz?

eskiden benimde günde 100 üstüydü silverdan sonra saldım 3 aydır falan max 20 mesajım vardır
  7. Robin Buckley

Papara ibana para yollama limiti nedir

18 yaş altıyım. Arkadaşın ibana 3800 tl yollayacağım papara para yollama limiti nedir?
  8. Robin Buckley

Amazondan ne almalıyım sizce

Amazon 300 tl üzerine 100 tl indirim verdi. Amazonda gözünüze çarpan bir şey var mı, bunu al güzel dediğiniz vs
  9. Robin Buckley

İnstagram Profilleriniz Nasıl?

1667230978 Tek sıkıntı aşırı fazla gereksiz sayfa takip ediyorum. Onları bir ara takipten çıkarmak lazım
  10. Robin Buckley

Donanım arşivi üyeleri nereli?

Samsunluyum
  11. Robin Buckley

Malum Şartlarda Para Kazanmak İstiyorum

Onu nereden yapıyoruz
  12. Robin Buckley

Kantin fiyatları ve zam

Döner 15 Tost10 Nescafe 2.5 Su 2.5 Simit 4 Poğaça 3.5 Ayran 2 Didi 8 Freşa ( meyveli soda) 4.5 Pilav 8 Çay 2.5 Bisküviler falan 7,8 tl oluyor Çikolatalar 4,9 arası değişiyor Diğer yorumlara bakınca bizim kantin bayağı ucuzmuş
  13. Robin Buckley

Telegram yks pdf test kitabı

Haklısınız ekonomi sağ olsun bir kitap 150,200 tl,yaklaşık 3k kitap masrafı yaptım bu sene ve bir o kadar daha masraf çıkıcak gibi :( Bu sıralar aileme de daha fazla yük olmak istemiyorum. İstediğim şeyi yanlış bulma nedenim adamlar kitabı yapmak için emek ve maddiyat harcıyor. Bundan dolayı...
  14. Robin Buckley

Telegram yks pdf test kitabı

Bildiğiniz yks test kitabı pdfleri paylaşan bir telegram grubu var mı?
  15. Robin Buckley

Yks için önerileriniz nelerdir

Evet bilgisayar mühendisliği özellikle. Çok istek var ve sıralaması sürekli artıyor
  16. Robin Buckley

3 hedefim var :D kime söylesem çok alâkasız meslekler diyor ama çocukluktan beri istediğim meslekler bunlar: 1) Hava harp 2) Pilotaj 3)Tıp Yani tıp tahmininiz doğru sayıır :)
  17. Robin Buckley

Hedeflediğim üniversitelerin en düşüğü ilk 30k da. 30k içinde yapmış olanlara bazı sorularım var (sayısalcıyım) Çalışma düzeniniz nasıldı, günde kaç saat çalışıyordunyz Deneme çözmeye ne zaman başladınız Önerdiğiniz kesin çöz dediğiniz kaynak kitaplar neler Konu anlatımları için...
  18. Robin Buckley

Herkes Masaüstünü paylaşsın :D

Bu bir ara bende de vardı ama çok göz yoruyor. Şimdi walpaper engine de sade bir şey kullanıyorum
  19. Robin Buckley

16 yaşındayım boyum çok kısa

Boyun kısa olduğu için mi hayatına son vereceksin
  20. Robin Buckley

3600 TL'niz var ne yaparsınız?

Altın alırım
Top Bottom