Arama sonuçları: *

1. RobloxAddict

Oyun için pazar sitesinde vergilendirme nasıl olur?

PM olarak dönüş yaptım
  2. RobloxAddict

Açıkçası TR veya Kanada olacak hangisi vergi konusunda ve pos konusunda avantajlı olursa onu tercih edeceğim ama neyse bakalım bu forumda bulmam zor gibi bir muhasebeciye mecbur danışacağım teşekkürler 1729615728 Yani çok ayrıntılı bir websitesi ve reklam bütçesini çıkartacak kadar para...
  3. RobloxAddict

Muhasebeci bir arkadaş çıkarsa çok mutlu olurum beyler 1729615415 Yeaahhh büyük meblada bir yatırım yapıyorum
  4. RobloxAddict

Yurt dışı odaklı olacağı için elimden pek bir şey gelmiyor benimde
  5. RobloxAddict

Dostlarım merhabalar Kanada lokasyonlu stripe posu kullanacağım global çapta oyun pazarı sitesi kurmayı düşünüyorum (item oyun para birimi tarzı). Şimdi stripe ile websiteme yükledikleri bakiye ile satın alım yapacaklar satıcıya 100₺ yerine 95₺ gidicek atıyorum o 5₺ bize gelecek, postan gelen...
  6. RobloxAddict

Nord VPN satın aldım fakat bağlanamıyorum.

Nord VPN satın aldım fakat bağlanamıyorum. Lütfen yardımcı olabilcek var mı?
  7. RobloxAddict

Aşırı bilgisayar kullanımı.

Bu konuda gördüğüm en güzel mesajdı teşekkürler.
  8. RobloxAddict

Tamam dostum çok teşekkür ederim. Zaten gelirim arttığı zaman kendi evime çıkarım diye düşünüyorum gelir kaynağımı kesilse bile şu anlık, yaz zamanı devam ederim herhalde. 1701972040 Başka insanların görüşünede açığım.
  9. RobloxAddict

Siber güvenlik ile uğraşıyorum
  10. RobloxAddict

Merhaba dostlarım. 12. sınıf öğrencisi olarak yks sınavına hazırlanmam gerekiyor fakat bilgisayar kullanımımdan ve işim gereği sürekli bilgisayar kullanmak zorundayım. Ailemle bugün oturup tartıştım, pcnin beni hic bir yere getirmediğini 3 5 kuruşun yetersiz olduğunu söylediler. 18 yaşıma...
  11. RobloxAddict

İtemSatış Vergilendirme

Roblox hesapları, Robux satışı, Discord Nitro satışı
  12. RobloxAddict

İtemSatış Vergilendirme

Arkadaşlar ben İtemSatış adlı sitede satış yapıyorum kazandığım para çok değişken. Ayda 4k-5k oluyor. Bazen daha fazla kazanabiliyorum sattığım ürüne göre. Daha 17 yaşındayım ve vergi borcu çıkar mı ileriye yönelik?
  13. RobloxAddict

14 Gün Devamsızlığı Ortaokul

Alamaz muhtemelen 5 gün özürsüz olunca belge alınmıyor diye biliyorum.
  14. RobloxAddict

Hayalinizdeki araba ne?

Toyota Corolla AE86 <3
Top Bottom