Arama sonuçları: *

1. R

İki yıllık sayısal bölümlerden en kolayı hangisi?

Merhaba, matematiğim pek iyi değil fakat çalıştığım firmanın kadrosu için iki yıllık sayısal bölüm bitirmem lazım. İkı yıllık sayısal teknik bölümlerden en kolayları hangileri? Elektrik mi, otomotiv mi, bilgisayar mı, makine mi? Veya sizin bildiğiniz hangi bölüm var?
  2. R

Marka tescili mi patent mi?

Hocam kafam karıştı. Şimdi ben marka tescili yaptıracağım. İlk etapta üretim yapmayacağım. Markalı ürünler satacağım. Satacağım başka ureticilere ait ürünlerede mi pateng almalıyım.
  3. R

Kendi ürünlerimi üretmeyeceğim yine de markam için patent almalıyım?
  4. R

Merhaba, yeni bir marka kurdum. Markam için patent mi marka tescili mi almalıyım? Bir toptancı ile gorüştüm patent olmadan istediğim her ürünü satamayacağımı söyledi.
  5. R

E-ticaret sitesi kurdurtma maliyeti ne kadardır?

Merhaba, özel bir e-ticaret sitesi kurdurtma maliyetini merak ediyorum. Eğer çok yüksek rakamlar gerekiyorsa hazır bir altyapı alacağım.
  6. R

Teknoloji şirketime isim önerisi

Hocam HTB teknoloji koysam Türkçe olacak. HTB Technology koysam ingilizce olacak. Kararsızım.
  7. R

Hamza Tuğran Ba....
  8. R

Merhaba, bir şirket kurdum fakat isim konusunda kararsızım. Sizlerden öneri istiyorum. İsmimin ve soy ismimin kısaltması olarak HTB yi uygun buldum fakat daha öncesinden kullanılmış. Ne yapmak istediğime dair biraz bilgi vereyim. İlk etapta teknoloji ürünleri satışı yapmak daha sonrasında ise...
  9. R

Şahıs şirketi kuracağım yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba, interaktif vergi dairesi sitesinden şahıs şirketi oluşturup evden Hepsiburada gibi sitelerden ticaret yapmak istiyorum. Fazla bir bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Yapmak istediğim iş hakkında size biraz bilgi vermek istiyorum sonra da birkaç...
  10. R

Tuttu tutmadı oyunu :)

Tutmadı, altta ki netflix izlemiyor
  11. R

Tuttu, altta ki İninal kart kullanıyor.
  12. R

Bir oyun geldi aklıma eskiden kalma. Şöyle ki; herkes birer tahmin yaparak oyunu devam ettirecek. (saçmalamak serbest :)) Örneğin: Üye "a": Alttaki üye animeci. Üye "b": Tutmadı alltaki üye rocker. Üye "c": Tuttu altta ki üye aslında bir öğrenci. Vs. vb. diye gidecek. Eğlenceli olacağını...
Top Bottom