Arama sonuçları: *

1. Séraphine

Spora başlıyacağım spor eldiveni önerisi

Rica ederim ne demek keyifli sporlar şimdiden 🖤
  2. Séraphine

Spora başlıyacağım spor eldiveni önerisi

İnternet sitelerinde gezdim azıcık 2-3 dakika şunları bulabildim. Bazı yorumlarda güzel gözüküyor bir bakabilirsiniz isterseniz. 😇 🙏 😻 https://www.hepsiburada.com/agirlik-eldivenleri-kemerler-c-387330 https://www.fitmoda.com/urun/valeo-kombat-agirlik-eldiveni-siyah-kirmizi-14453...
  3. Séraphine

Youtube reklamsız öğrenci üyeliği hakkında

Bir sakıncası yok ise denerim bu arada safari kullandığım için daha pc toplayamadım yeni seri ekran kartlarını bekliyorum değerli başka forum üyeleri ile. Şimdilik mac kullandığım için onun için bir tavsiyeniz var mı acaba peki? 1599757916 Teşekkür ederim değerli yorumunuz ve yardımınız için...
  4. Séraphine

Aslında virüs ve korsancılık olaylarına biraz tedirgin olduğum için kurmak istemedim o yüzden böyle bir yol izledim ama yardımınız için teşekkür ederim ve yorumunuz için 🖤 😻
  5. Séraphine

Teşekkür ederim değerli yorumunuz ve yardımınız için o zaman bekleyeceğiz 🙏 😇
  6. Séraphine

Teşekkür ederim değerli yorumunuz ve yardımınız için öncelikle ama herhangi bir yazılım yada onu engelleme kurmak istemiyorum aslında. Hani korsan, engelleme olaylarına ve birazda cahilliğim olduğu için bu tarz konulara o yüzden direkt almayı düşündüm. Ama yardımınız için yinede teşekkür ederim...
  7. Séraphine

Merhabalar öncelikle değerli forum üyeleri ve moderatörleri, 'youtube öğrenci üyeliği' hakkında sizlere bir sorum olacaktı. Youtube hesabımla giriş yaparak öğrenci üyeliği aşamalarını yazdım. Üniversite adı, kendi adım soyadım, üniversite öğrenci kartımıda fotoğrafını çekerek yükledim...
  8. Séraphine

[KONU DIŞI]Arkadaş kaybettim sanırım...

Rica ederim ne demek her daim yapabileceğim konularda yardım etmeye, fikir vermeye çalışırım. Sen sıkma o güzel canını 🥰
  9. Séraphine

[KONU DIŞI]Arkadaş kaybettim sanırım...

Bence çok fazla kafaya takmamanı öneririm zaten güzel kalpli arkadaşlarda yorumlarını belirtmişler. Eğer bir bilgisayar parçası için senin telefonlarını açmayıp, seninle muhattap olmuyorsa, o arkadaşın değildir zaten. Büyük ihtimalle ilk başta veririm ben sana fazladan var demiştir. Sonrasında...
  10. Séraphine

ZAYIF ve ACİZ FORUM YÖNETİMİ

Öncelikle daha önce birkaç tane forum sitesine kayıt oldum, fakat hepsinde katı kurallar, ilgisizlik ve samimiyetsizlik vardı. Fakat donanım arşivi forumuna girdiğim zaman insanların ne kadarda iyi kalpli ve yardımsever olduğunu gördüm. tabii ki arada pürüzler çıkabilir herkes dört dörtlük değil...
  11. Séraphine

Harika bir forum..

Aynen bende daha yeni kayıt oldum o kadar çok güzel insanlar var ki her konuda yardımcı oluyorlar. iYİ Kİ VARSINIZ İYİ Kİ KARDEŞ, ARKADAŞ, AİLE GİBİSİNİZ 💕 💕 💕 💕 👏 👏 👏
Top Bottom