Arama sonuçları: *

1. S

Yılbaşı kutlamak günah mı?

Doğru değil. Benim haddime değil böyle cevaplar vermek ama bir çok ayette kafirlere benzemeyin diye uyarılar var. Sen dikkate alirsin almazsın sana kalmış.
  2. S

Kaliteli gainer önerisi

Ben zaten alıyordum yanında etkisi oldu. Benim kreatin ve ürik asit spor yaptığım dönemlerde fırlamıştı bunun nedeninin gainerla alakası olmadığını düşünüyorum onun dışında sorun olmadı.
  3. S

Kaliteli gainer önerisi

Bigjoy çikolatalısı güzeldi eskiden kullanmıştım.
  4. S

Kürdistan kurulur mu ?

Dünyada mi konuşuluyor 🤣🤣
  5. S

Tuttuğuz Takımınızın Maçlarına Gidiyor Musunuz

En iyisini yapıyorsun.
  6. S

Tuttuğuz Takımınızın Maçlarına Gidiyor Musunuz

Konyasporluyum, Elhamdülillah son 10 yıldır maçlara gidiyorum. Son 5 yıldır da çok nadir maç kaçırmışımdır.
  7. S

Eski Sevdiğime Yazmalı Mıyım? (Yazdım)

Bana benim gibi biri lazımdı dün benim gibi biri olmadığını öğrendim, ben de o yüzden pek ugrasmadim.
  8. S

İslami Cihada Nasıl Katılabilirim ?

Hocam Cihad zaten her gün yaptığımız bir şey. Sen hangi Cihadı kastediyorsun?
  9. S

Sonuç, olmadı ama olmaması daha hayirli olaylara neden oldu.
  10. S

Bugün Hayatıma Reset Attım Tövbe Ettim...

Tek bir dünde olacak bir şey değil. Zamana iyi yaymalısın yoksa tekrar eskiye dönme ihtimalin yüksek. Ben geçen sene çeki düzen vermeye başladım yavaş yavaş düzeliyorum gibi.
  11. S

Köpek Savar Cihazı Tavsiyesi

Cevap vermene gerek yok. Yaşadığı zaman öğrenir.
  12. S

İtempazar satıcı savcılığa giderim dedi

Bir şey olmaz.
  13. S

Dayanamadım ki bugün yazacam.
  14. S

Geçmiş olsun. Ben de sınavı bekleyeyim artık. Sınavdan sonra yüz yüze konuşmayı planlıyorum.
  15. S

Haber et olumlu sonuçlanırsa ben de yazayım. :D
  16. S

Hocam elektrik çarpıyor. Derime tuttum biraz tutup çekmen gerekiyor yoksa yakıyor. Seside fazla.
  17. S

Hocam sesi çok iyi. Sesinden bile korkar köpek. Asıl ise yaradigi yer zaten sesi.Şahsen 1000 lira vermem ama 500 civarı bulursan al.
  18. S

https://www.hepsiburada.com/kama-kopek-kovucu-el-feneri-pm-HB00000N9N5P Ben bunu almıştım geçen sene 300 TL 'ye bu köpek olaylarından sonra uçurmuşlar fiyatlarını. İşe yarıyor kullanıyorum kendi üstümde denedim bir kaç saniye tutmak yeterli geri çekmek için.
  19. S

Şehrinizde Ekmek Fİyatları Ne Kadar

Galiba Halk ekmek 5 normal 8
  20. S

Hiq vs bigjoy creatin

BigJoy tavsiye ederim
Top Bottom