Arama sonuçları: *

1. S C O

borç verdiğim parayı geri alamıyorum ne yapmalıyım

Hadi geçmiş olsun, kardeşim kimseye de güvenme bırak boşver çekecekse o çeksin birdahaki sefere bankaya da masal anlatamıyacağı için paşa paşa ödemem zorunda kalacak.
  2. S C O

borç verdiğim parayı geri alamıyorum ne yapmalıyım

Kardeşim ilk önce geçmiş olsun, 10.000 TL çektim demişin ya hani konun da ''İcra İflas Hukukunda düzenlenen icra takibi yoluyla da alacağınızı talep edebilirsiniz.'' Ama bunu yapman için elin de deliler olması lazım yani ''Dekontlar , İBAN , Konuşmalar'' Gibi şunu da belirtmek isterim sonuç alır...
  3. S C O

100. Yıl Beşiktaş Forması Satışa Sunuldu Mu?

Sağ ol, kardeşim.
  4. S C O

100. Yıl Beşiktaş Forması Satışa Sunuldu Mu?

Beşiktaş - Hatayspor karşılaşma sırasında Beşiktaş 100. yıla özel forma tasarladı ve bu formayı hiç bir yerde bulamıyorum.
  5. S C O

Sistemi Bu Şeklide Yapsam Sizce Nasıl Olur?

Yok satmak istemiyorum çok zahmetli o işler “ Satışa çıkaracağım “ da alıcı bulacak da falan filan öyle yapana kadar sistemi yükseltirim daha iyi olur. 1700512979 Evet düşüne bilirim belki onu da kardeşim önerin için sağ ol.
  6. S C O

PSU; 750W +80 İşlemci Soğutucu: COOLER MASTER HYPER 212 ya buydu yada BLACK X DUO ama 2 sinden biri olduğunu eminim.
  7. S C O

Kasam daki PSU ve İşlemci soğutucu dan bahsettin dimi? Ek bir alım için değil.
  8. S C O

RTX 2060 kullanıyorsun bir sorum olacaktı sana kardeşim “ FIFA23 , Farzo H 5 , “ gibi oyunlar da nasıl?
  9. S C O

8.500TL ile 9.000TL arası kardeşim.
  10. S C O

Valorant , CSGO2 , GTA5 falan.
  11. S C O

Maalesef kardeşim bütçe kısıtlı biraz 2060’da iş görmez mi? Peki.
  12. S C O

750W +80
  13. S C O

Merhaba Arkadaşlar, Sistemim şu şekilde benim; Intel(R) Core(TM) i5-11400F 8,00 GB NVIDIA GeForce GTX 1650 SSD 250 GB Yapacak olduğum sistem de şu şekilde; 16GB Geforce RTX 2060 M2 SSD 1TB SSD 250GB
  14. S C O

Forumda toplu ban affı geldi

Derken? Birader. 1694221421 İnşallah canım ya kısmet başka derslere. 1694221462 Tamam abi kızma ya saygılar hürmetler. :D asdasd 1694221522 Tamam canım, Nasıl istersen sen.
  15. S C O

Hitachi C5K500 B-250 alınır mı?

Yanlış anlama kardeşim de, HDD yerine Neden? SSD almıyorsun.
  16. S C O

Forumda toplu ban affı geldi

Toplu af nedir? Ağa ya adliye mi? Zannettiniz burayı siz buradan uzaklaştırılan bir üye durduk yere ban yemez sonuç da. Hem ne biliyorsunuz aynı hatayı bir daha yapmayacağını hem ne demişler '' Bir insan 7'sinde neyse 70'sinde de odur ''
  17. S C O

İnstagram'da Kod Gelmiyor.

Merhaba Arkadaşlar, İnstagram'da hiç bir şekilde kod gelmiyor, Bana arkadaşlar '' Şifremi unuttum '' Diyorum '' Mail veya numara kod gelmesi gerektiği yerde '' Hiç bir şekilde ne kod geliyor nede sıfırlama linki, 2-3 Gün önce İnstagram ekibe yazdım lakin hala da cevap vermediler. Bu durumu bir...
  18. S C O

Valorant Yeni Başlayana Tavsiye

Çok teşekkür ederim, Kardeşim yardımların için sağ ol.
  19. S C O

Lan mi? Hayırdır birader, Sana gaza mi? geldin lan velet ağır küfür ederim sana forum dan atılmak dan umursamam ama seni de yanımda götürürüm haberin olsun bir daha lan dersen bana senin anlayacağın dilden konuşurum bence hattını aşma uslu uslu takıl forum da burada ki insanlara benzemem ben...
  20. S C O

Sana ne birader benim e sporcu olacağım dan ister olurum istersem olmam, Sana mi? kalmış oğlum benim ne olup ne olmayacağımı fikirlerini kendine sakla boş boş yorup atıp deli etme beni ikile birader. 1683890280 Yok hocam, Oyun hoşuma gitti benim öğrenmeye çalışıyorum. Da bazi boş insanlar var...
Top Bottom