Arama sonuçları: *

1. SSupra

Hayat bundanmı ibaret?

Öncelikle ailen için yapabilceğin bir şey yok nerede çalışıyosun okula gitmiyor musun gidiyorsan oradan illaki arkadaşların vardır onlarla dışarda daha fazla buluşmaya çalış onların ortamlarına da girmeye çalış çevreni genişletmeye çalış illa ki kenidini yakın hissettiğin istediğin gibi yemeğe...
  2. SSupra

BU KIZA FENA TUTULDUM.-Açıldım.

Zaten taşınıyoruz diyince yeni taşınacakmışsınız gibi olmuş bu işlerde aslında direkt konuya tamamen hakim olmadan tavsiye vermek pek doğru olmaz sonuçta her 2 insan arasındaki ilişki dinamiği farklı olabilir
  3. SSupra

nereden nereye taşınıyosunuz uzak mesafede bir yerse zaten hiç bulaşma bile taşınmayı bekle boşve taşınınca başkasına tutul ben öyle yaptım
  4. SSupra

serisinden baskasına tutul onun ıcın 0dan taktik iste bunun isi bitmis daha bundan bi cacık olmaz
  5. SSupra

Gainer mi protein tozu mu?

Direkt creatin kullanarak başlayabilir creatin için kas kütlesini arttırmasına gerek yok
  6. SSupra

Barış Alper'in Olayı nedir?

Öyle bir iddia da bulunmadım :D
  7. SSupra

Yok moruk nur yuzumu kızlardan baskasına göstermeye pek meraklı değilim
  8. SSupra

şöyle ppsi olan adama bir şey anlatmam :D
  9. SSupra

Tek maçlık performansına göre mi yorum yapıyorsun :D
  10. SSupra

DA forumun kuralları cok tutarsiz degil mi yav

Olm burada yasadıgınız problemi de sikayetvara yazmayın ya saka gibi :D
  11. SSupra

Rastgele bir olayda kalıcı yasaklanmıyor ailevi değerlerde direkt kalıcı yasaklanıyorlar onun dışında multi vs değilse kolay kolay direkt kalıcı yasaklama uygulamıyorlar süreli yasaklama yapıyorlar dediğin rastgele bi olaya örnek verebilir misin
  12. SSupra

Teknoloji forumu kullanıyorsun yani napsın adamlar 2. uyarından direkt ban mı atsınlar bu kadar kasma moruk az relaks ol
  13. SSupra

500 gr kanat mı yoksa 5 dolar mı

Bu sen misin
  14. SSupra

Geri geldim foruma sonunda

Söyle
  15. SSupra

Geri geldim foruma sonunda

Sen kimsin moruk birde niye yoktun o bir sebep ne
  16. SSupra

REZİL Fenerbahçe !!!

Aziz yıldırım dönemlerinde tv yoktu nerdeyse normal değil mi
  17. SSupra

REZİL Fenerbahçe !!!

Bir şey olmadı zaten çıkması gayet normal adam fenerbahçenin başkanı
  18. SSupra

REZİL Fenerbahçe !!!

Ali Koca laf edenler olmusta sahaya cıkıp ali koc mu oynasın napsın bu adam bu mac kaybının yakından uzaktan Ali Koç ile alakası yok
  19. SSupra

KIZA İLK BENMİ YAZMALIYIM

Kendini ya da kendinle ilgili st at beğenirse yaz belki o da yazar ama sanmıyorum
  20. SSupra

Kıvırcık Saçımı nasıl parlak tutabilirim

Deniz tuzu spreyi kullanabilirsin hem sabit tutar saçı hemde ıslak gibi durur güneşte de parlar
Geri