Arama sonuçları: *

1. Sahin416

Elimdekiler kaça gider?

Arkadaşlar elimde İ3-6100, H110M PRO D ve Gt730 2gb 128 bit ekran kartı var. Kaça satmalıyım ? İkinci el hakkında pek bilgim yok.
  2. Sahin416

İNTEL ALMAYIN İSRAİL MALI

Sırf oranın malı diye almamazlık yapmam. Eğer firma adına yakışır fiyatına yakışır işler yapıyorsa tercihimdir.
  3. Sahin416

Hadi gelin dertleşelim

Aldatıldım için bıraktığım 3 senelik ilişkimi ve oyunlardan soğumayı saymazsak iyiyim
  4. Sahin416

Türkiye'ye yeni bir isim verecek olsanız ne olurdu ?

Yükselişimiz de çöküşümüz kadar efsanevi olacak 😂
  5. Sahin416

Hadi gelin dertleşelim

Hocam biodaki sisteme sahibim ama bu sistemi topladıktan sonra oyunlardan soğudum
  6. Sahin416

Hocam onların durumu bizden daha iyi 1621311113 Birincisi ben geçmişte değil gelecekte yapacaklarımı düşünürüm. İkincisi geçmişte olan geçmişte kaldı geçmişi değştiremez geleceği değiştirebiliriz. Üçüncüsü vergiler ve alım gücü veya enflasyon bir ülkenin refah seviyesini belirler. Bütün bunları...
  7. Sahin416

Daha uzun bir isim seçin hocam bu çok uzun slsöskjxmsmd 1621237928 Her yerde Suriye dükkanları var zaten 1621238004 Suriyeli bi gazeteci bizim ülkemizde çıkan savaş sizin ülkenizde olsa sınırda bıçaklarla bekleriz kurşun bile para giremez Türkler demiş. Biz de hala yardım ediyoruz
  8. Sahin416

Vergi değil hocam, verginin vergisinin vergisi
  9. Sahin416

Hocam kesinlikle haklısınız karar kesinlikle muz cumhuriyeti 😂😂 1621232635 Suriyelilerin ağzından düşürmediği o yasaklı kelime 😦
  10. Sahin416

Abi asgeri dediğin sınırdır ana ücret değildir. Bugün asgari ücreti normal ücret sayan bi ülke gelişemez.
  11. Sahin416

Hocam okulum bittiğinde ki şuan 2. senem üniversitede 3 4 sene çalışıp para biriktirip kanada'ya uçmak istiyorum. 200 dolar gibi basit bir rakamla alışverişlerimi tamamlamak ve kaygı çekmemek istiyorum. Türkiye konusunda işler artık olumsuz vaka
  12. Sahin416

Tek bir üretim kaynağımız bile yok hocam saygılar...
  13. Sahin416

Cumhurbaşkanı tarafından bizzat açıklanmadığı sürece, açık açık televizyonda kaynaklar ve imzalı belgelerle bunu aktarmadığı sürece neden inanalım ? Eskisi gibi her söylenilene inanan bi toplumda değiliz artık
  14. Sahin416

Kendi fikirlerimi kaynak alıyorum hocam
  15. Sahin416

Bütün bunların doğru olma ihtimali neden resmi olarak açıklanmıyor peki 1621119054 Haklısınız hocam
  16. Sahin416

Hocam sadece bu durumlar değil ki esnafa bin lira yardım ettik diyorlar namaz niyaz diyorlar cami diktik diyorlar köprü yaptık diyorlar. Ben anlamıyorum. Bin lira neye yetsin, namaz niyaz farz zaten ama açıkta kaldıktan sonra camide mi yatacağız, köprü yaptınız benim vergilerim benim paramla...
  17. Sahin416

Hocam ben ülkenin ne partici tarafında ne de sağcı solcu tarafındayım. Ben tam karşıdan ülkeye bakıyorum ve sorulması gereken hesap verilmesi gereken şeyleri önemsiyorum. Herkes yalan söyler
  18. Sahin416

Katılmaktan başka çarem yok 1621118332 Hep böyle sakin misiniz hocam ? Özel ders mi alsam sizden
  19. Sahin416

Hocam gündemi pek takip etmiyordum yeni yeni başladım ve durum iç açıcı değil belli ki 1621118232 Burada da açıklayabilirsiniz hocam
  20. Sahin416

Derdimiz bilgisayar mı hocam ? Neden kimse dolar 8 liraya çıktı diye üzülmüyor da 7 liraya düştü diye seviniyor ? Neden 128 milyar doların nereye gittiğini kimse söylemiyor ? Neden kendi halkımız dururken aşı ve para bağışlıyoruz ? Neden eğitim ve sağlık alanları dururken turizme sürekli boş...
Top Bottom