Arama sonuçları: *

1. S

Askerlik tecil ettirme

şuanlık okuma düşüncem yok teşekkür ederim 1736810954 O da güzelmiş reis bana açıkcası 6 ay askerlik boş geliyor parayı toplayıp bedelli gitme planım var hem işten hem paramdan olmaya gerek yok askerlik eskisi gibi değil her gelenden temizlikten başka bir şey yapmadıklarını duydum
  2. S

Askerlik tecil ettirme

22'ye kadar parayı çıkartalım da artık gerisi allah kerim
  3. S

Askerlik tecil ettirme

Doğru diyorsun milli savunma sitesinde böyle yani 22 yaşına kadar tecil edebilirim galiba
  4. S

Askerlik tecil ettirme

ben meslek lise mezunuyum öyleyse güzel olur 6 lıyım ben de şuan 11 ay var yani işten olmak istemiyorum bedelli gitme planım var uzatırsam iyi olucak 1736801780 ben meslek lise mezunuyum öyleyse güzel olur 6 lıyım ben de şuan 11 ay var yani işten olmak istemiyorum bedelli gitme planım var...
  5. S

Askerlik tecil ettirme

22 yaşına kadar tecil doğru mu peki biliyorsan 1736546954 22 yaşına kadar tecil yapılabiliyor mu birde 10 ay var iken gitsem sorun olur mu
  6. S

Askerlik tecil ettirme

Dostlar merhaba bu konu hakkında fazla konu vardı fakat değişmiştir diye sormak istedim. Liseyi bitirdik yoklamaya 10 ay var tecil ettirmek istiyorum MSB (bakanlık) da 5 yıl olarak uzattırılabiliyor bunu nasıl yapabilirim. Çevrem 2 sene yapılabiliyor diye söyledi bilenler bir yardım ederse...
  7. S

Askerlik tecil ettirme

Dostlar merhaba bu konu hakkında fazla konu vardı fakat değişmiştir diye sormak istedim. Liseyi bitirdik yoklamaya 10 ay var tecil ettirmek istiyorum MSB (bakanlık) da 5 yıl olarak uzattırılabiliyor bunu nasıl yapabilirim. Çevrem 2 sene yapılabiliyor diye söyledi bilenler bir yardım ederse...
  8. S

Halısaha da oynamalık krampon

Teşekkür ederim
  9. S

Halısaha da oynayacam o yüzden 2 3k lık bir ayakkabı almayı düşünmüyorum ama sen yinede önerirsen sevinirim
  10. S

Anladım teşekkürler
  11. S

Link varmı hocam
  12. S

Beyler merhaba herkese halısaha da oynatacak tek vuruşta da patlamayan bir krampon arıyorum ilçemde düzgün bir kramponcu da olmadığı için İnternet alıcam aslında kendim deneyip daha iyi olur ama işimi şansa bırakıcam bana önerebileceğiniz krampon var mı?
  13. S

Windows Güvenliğimde bir sorun var

Dostlar bugün görüyorum ilk defa güvenlik açmaya çalışıyorum ekran bırakıyor bir yardımcı olun
  14. S

Windows Güvenlik de sorun

Merhaba dostlar wnidows güvenliğim açıktı bugün açtığımda sarı uyarı gözüküyordu tıklıyorum üstüne açmıyor aramdan yazınca açtı fakat fotoğraflarda gözüktüğü gibi yardımcı olursanız sevinirim.
  15. S

Kasamın Çok Tozlanmaması Için Ne Yapabilirim

Merhaba dostlar benim evim genellikle tozlu oluyor evin olduğu konumdan dolayı bende yeni bir pc alıcam almışken düzenli bakmak istiyorum vs nasıl bir ayar çekebilirim kasaya bir toz gelmemesi için
  16. S

Veri hatası döngüsel artıklık denetimi

Merhaba böyle bir hata alıyorum nasıl bir çözüm bulabilirim youtubde da çok video izledim ve henüz çözemedim (sınavlarım var çalışmam için bu programı kurmam lazım) umarım görülür
Top Bottom