Arama sonuçları: *

1. S

Türkiyede Kalmak İçin bir neden söyleyin

Türkiyede kalmak için nedenim paramın olmaması.
  2. S

Kurye olanlar cevap verirse sevinirim ; 65 +2 iyi midir

Burda saatlik 40-50tl arası veriyorlar bence baya iyi.
  3. S

Hırsızlar İktidarını 28 Mayıs'ta Gönderiyoruz

Bak yukarı da ki yazımda ne yazmışım. Ben akp ile ilgilenmiyorum haklı da bulmuyorum desteklemiyorum da. Bana devlet bahçeliyi atmana gerek yok attığım şeylere cevabın varsa onlara verebilirsin. 1684872189 şöyle bir şey var birde.
  4. S

Kardeşim bu söyledikleri kesilmiş değil bunu herkes biliyor eğer full yayını bulabilirsem atarım ancak bunlar doğru kesilmiş şeyler değil. Bunu önceden de chpli olan yaşı büyük kişiler biliyor.
  5. S

Bunu kk diyor ama anlaşma yapmadık dediği kişiler de bize vaatler verdi diyo kim doğru söylüyor. Ben akp savunucusu değilim yaptığı çoğu şeyide beğenmiyorum akpden örnek vermene gerek yok. Örnek olarak bunun gibi 3-4 tane daha gördüm. Bana güven vermiyor. 1684869565
  6. S

Sence bunun şimdi mi söylenmesi gerekiyor. HDP ile pazarlık yapılmadığını söylüyor kk ama hdp milletvekili çıkıp bize vaadleri var deniyor belli ki hdpden habersiz konuşuyorlar ve hdp buna razı değil. KK güvenilen bir aday değil ve sürekli söylediği yalanlar gün yüzüne çıkıyor ve oy kaybediyor...
  7. S

Sorular güzele benziyor cevapları merak ediyorum. Bakalım ikna edebilecek mi beni. Ümit özdağ ile de anlaşsa kk kazanıcağını düşünmüyorum ben. 1684865143 Böyle bir video gördüm. Kim yalan söylüyor şimdi neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.
  8. S

Utanır mısınız? Zannetmem…

Kılıçdaroğlu eğer sinan oğanla anlaşır ve şartlarını kabul ederse veririm onun haricinde de ne olursa olsun kendi adıma oy vermem. Sinan oğanın ve zafer partisinin 4 partiden daha fazla oyu ve seçmeni var onlara verilen her şeyin verilmesi hatta daha fazla verilmesi gerekmektedir.
  9. S

İlk turda diyorum. 1684358022 Bende bu şekilde düşünüyorum yargı bağımsız olmalı zaten oy verdiğim kişide bu şekilde diyorum ben bu söylemde bir yanlışlık görmüyorum. Attığım video da yargıyı bahsetmiyor açıkça belli amaçta belli. Hüdapar da benim için aynı onunda çok bir farkı yok. hdp resmi...
  10. S

Ben kendim esnafım ticaret ile uğraşıyorum merak etme çoğu şeyi senden daha iyi biliyorum. Araplardan nefret ediyorsun da neden zafer partisine vermiyorsunuz oyunuzu. Kılıçdaroğlu gönderebilicek mi onları acaba. 1684356792 Benim reisim falan yok arkadaşım. Beynini kullanarak okursan anlarsın...
  11. S

Açıkçası hdp ile beraber olduğu sürece OY VERMEM. AKP de hüdaparla olduğu sürece onada OY VERMEM. Şu videoya bak nasıl vericeksin güvenip.
  12. S

Ben sana akpartinin yaptıklarını anlat demiyorum. Yazdıklarımı iyi oku.
  13. S

Farkı anlatır mısın bana belki kararımı değiştirebilirsin? 1684356273 Siz bu şekilde konuştuğunuz sürece bu ülkede seçilemezsiniz.
  14. S

Ben iki adayında yönetmesini istemiyorum benim gözümde ikisi de aynı. Kim seçilirse seçilsin. 1684356175 Ya saçmalayıp boş yapma. Bana Kılıçdaroğlunun gelince daha iyi olucağının garantisini nasıl vericeksin.
  15. S

İki adaya da güvenmiyorum ve oy vermeyi düşünmüyorum seçim gününe kararım değişir belki ama yarın seçim olsa sandığa gitmem. 1684355863 Oyun oynamıyoruz kardeşim benim. Devlet oyuncak değil onu deneyelim bunu deneyelim diye.
  16. S

İki tarafında benim gözümde hiçbir farkı yok. Aynı .. laciverti diye bir söz var tam anlamıyla bu şekilde. Keşke başka adaylarla çıkılsaydı.
  17. S

Paramla nasıl pasif gelir elde ederim?

Seçim bittikten sonra borsaya girebilirsin. Şuan borsa da belirsizlik ve seçimden dolayı şuan girmen riskli olabilir ancak bana göre en iyi kazanç elde etme yeri.
  18. S

İllegal hayatlar nereden izleyebilirim

Her hangi bir dijital platformda yayınlansa sıkıntı olmucakta hiçbir yerde yok
  19. S

Baktığım hiçbir sitede yok özelden atabilirsiniz özelden sorun olmaz.
  20. S

İllegal hayatlar adlı film yok orada. Hacker adlı film var.
Top Bottom