Arama sonuçları: *

1. Samu

Ülkenin dini durumunu anladım ki.

Bu ülkede müslüman oranı %1 olsa kimse müslümanları yaşatmazmış.Günümüzde müslümanlar bile müslümanları asma kesme peşinde.İnstagrama bakıyorum da
  2. Samu

Big Bang Teori değil Hakikattır

Evrimle ilgili açılan konunun benzerini açtım ona da yazarsan sevinirim
  3. Samu

Din hocası ile kavga ettim

Hocam hristiyansınız muhtemelen ve evrim karşıtlığının kaynağı sizin kesim olması komik
  4. Samu

Big Bang Teori değil Hakikattır

Bazı insanlar evrenin sürekli olduğunu bir müdahale ile var edilmediğini savunmak için bigbang'i reddediyorlar.Entropi,evrenin sürekli genişlemesi falan bigbangin büyük kanıtlarındandır.
  5. Samu

Xboxı olmayıp Amazon Prime'ı olan birisinden isteğim

Selam şuan Amazon prime gamingde Xbox konsolları için wolfenstein youngblood oyunu veriliyor.Xboxı olmayan birisi varsa özelden hediye edebilir mi? çünkü Amazon üyeliği alacaktım naysa girmekte sorun yaşıyorum.
  6. Samu

Günümüzde inanç meselesinin anlaşılamaması

X dinini bilim adamları kanıtlamıyor inanmamalısın. X dini dinazorlardan bahsetmiyor inanmamalısın. X dini iPhone 16dan bahsetmiyor inanmamalısın. X dininde konuşan karınca var inanmamalısın. Bunların hepsi dinleri 5 duyu organına indirgeyerek algılamaya çalışmaktan kaynaklı. Yani materyalist...
  7. Samu

40 gün namaz kabul olur mu?

Ayık olduğun sürece istediğin namazı kılabilirsin
  8. Samu

Heswe

Technopatı ayrı techolayı ayrı...
  9. Samu

Bir bilgisayar mühendisi firmada çalışmadan nasıl para kazanabilir?

Merhaba bilgisayar mühendisi mezunuyum Girecek firma bulamıyorum ilan sayısı çok az Nasıl evden ortalama bir gelir kazanabilirim?
  10. Samu

BİLGİSAYAR FİŞİNİ ÇEKMEK ZARARLI MI?

Oyun sırasında çekersen fanlar duracağından işlemci ve ekran kartı zarar görebilir
  11. Samu

Saygı bilmez birtakım sponsorlu troller

Dışardaki insanları ilgilendirmiyor fıkhi konular
  12. Samu

Spor Yapmama rağmen kilo veremiyorum

Haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum günde 4 km koşu bandı + 20 dk ağırlıklı aletlerle geçiriyorum beslenmemi de eskisine göre biraz hafiflettim sayılır ama kilo veremiyorum. 2 ay önce bedelli askerliğe gitmiştim çok soğuk olduğundan fazla hareket yoktu,günde 3 öğün yemek vardı fakat yine de 3...
  13. Samu

Yasaklı sitelere girildiği için ceza alınır mı?

Deepwebde birtakım şeyler yapanların evine polis bile geldiğini duydum ama bilmiyorum
  14. Samu

İslam'a göre müzik dinlemek haram mı?

Haram değil İslam'a muhalif bir müzik değilse(veya haram övmüyorsa)
  15. Samu

BİLGİSAYAR FİŞİNİ ÇEKMEK ZARARLI MI?

Çok sıcaakken çekmeni önermem
  16. Samu

O k Kuran'da anlatılan durumda dövenler genelde gayrimüslimler oluyor kuran onlarca şart koyuyor şiddeti azaltmak için
  17. Samu

Bugün konumuz modart PC Sürekli İslam karşıtı postları kalpliyorlar. Can Sungur,Recep Baltaş ve bunun gibi 5-6 kişi daha var. Bunun tam tersini düşünebiliyor musunuz? Hristiyanların bir kilisesinin ruhsatı Türkiyede kaldırılsa bu iki yüzlüler muhalefetin Allahını yaparlar.
Top Bottom