Arama sonuçları: *

1. S

power point nasıl ücretsiz kullanabilirim?

power point nasıl ücretsiz kullanabilirim
  2. S

babam oyun almama izin vermiyor ne yapmalıyım

kalkıpta 70 kilo
  3. S

hocam ben zaten babamada dedim kendi paramla alacağım yine izin vermedi o yüzden konu açtım
  4. S

babama açıkladım yine izin vermedi çıldırıcam 1696782011 kral neredeyse bütün konularda seni görüyorum çok kral adamsın
  5. S

tek çare :) 1696770056 deniyorum gamepas almak mantıklı mı
  6. S

arkadaşlar 3070ti 5600 var fakat ücretsiz oyunlar dışında valo,cs2,bazı sim... babamı nasıl ikna edebilirim
  7. S

doping hafıza almak mantıklı mı?

9. sınıfım gelecekte hayallerim var 9. 10. sınıf doping hafıza 10000tl annem söyledi banada sizce almak mantıklı mı? bana erken geliyo ama temeli iyi tutmak lazım https://www.dopinghafiza.com/shop/264/9-10-sinif-tum-dersler.html düzeltme-11799 tl
  8. S

Babamı oyun almakta ikna edemiyorum

sağol kral denemeye çalışacağım
  9. S

Babamı oyun almakta ikna edemiyorum

arkadaşlar hepinize merhabalar, ben yaza doğru rtx3060ti 5600 lü bir sistem alacağım fakat böyle güzel ekran karta oyun lazım yani okadar alıyosunkullan tarzı,babam oyuna para yatırma oyun satın alma gibi şeylere izin vermiyor,benim papara kartım var fakat babamdan gizli bir şey yapmak...
  10. S

Valorant ses problemi nasıl çözülür

Arkadaşlar bunu nasıl açabilirim
  11. S

Monster bilgisayar çözümmm

Tamamdır teşekkürler
  12. S

Peki nasıl düzeltebilirim
  13. S

Arkadaşlar 2 gün önce bilgisayarımı açtığımda böyle bir şey çıktı harelde güncelleme dedim 2 günden beri böyle kalıyor bilgisi olan varmı nasıl çözebilirim
  14. S

The north Face Önerisi

Arkadaşlar çakma the north face mont alacağım bildiğiniz bir site ya da link varmı? (konuyu bulamadım) bütçe konusunda 300 TL
  15. S

zula para yatırma hakkında

denedim olmadı
  16. S

zula para yatırma hakkında

arkadaşlar merhaba;ilkönce lütfen zula ya para mı yatırıl filan demeyin ben sevdiğim bir oyun olduğuiçin yatırdım. arkadaşlar zulaya para yatırdım ödeme başarılı dedi sonra tamam dedim ve bana özül vermedi sizce ne yapmalıyım? destek attım ama yanıt verirler mi? ödülü vermezlerse dava...
Top Bottom