Arama sonuçları: *

1. S

Ehliyete 18 yaşından önce başvurulur mu?

şuan 20 k ise ocakdan sonra 30 k olucak hocam
  2. S

Ehliyete 18 yaşından önce başvurulur mu?

Arkadaşlar ocakta zam gelicek bildiğiniz gibi her sene olduğu gibi acaba 1 ay önce başvuru vs. Yapma şansımız varmıdır
  3. S

Köfteci Yusuf'un yanında mısınız?

Ben doğru olduğunu düşünüyorum galiba zaten 2 restoranında çıkmış hadi hepsinde çıktı diyelim bu kurum yeni çıkmadı buzamana kadar neden böyle bir olay yoktu ama o restorantın sahibi yurt dışına kaçtı gibi duyumlar gördüm eğer gerçekse bu olayda doğrudur kacmadiysa komplo olma olasılığı...
  4. S

Siyah Solmuş kıyafetler nasıl düzelir?

Arkadaşlar siyah eşofman ve üstler çok yıkanınca soluyor bilirsiniz turucu gibi bir renk alıyor bunları nasıl düzelir arkadaşım kot siyah boyası flan var dedi ama kotlar için eşofman ve üst için ne yapılması lazım
  5. S

Şınav sayım artmıyor ne yapmam lazım

Arkadaşlar normalde 5 sınav çekemiyordum 1 haftadır çekiyorum 15 e kadsr yükselttim ama 2 hafta oldu nerdeyse dahada artmıyor şınav sayım
  6. S

İnternet ten nasıl harçlık kazanabilirim

Hocam dediğiniz şeyi işte nerede nasıl başlayacağım nasıl yapmam gerek onu bilmiyorum
  7. S

İnternet ten nasıl harçlık kazanabilirim

Arkadaşlar üniye gidiyorum günlük yol param 130tl internetten nasıl kazanabilirim YouTube vs. Çok fazla var illaki yapanda vardır ama biraz hasır nedir olmak lazım calismaya zamanım yok kimse almaz yol çok uzun okul gec saate bitiyor zaten geldiğimde akşam olmus oluyor siz ne önerirsiniz ne...
  8. S

Sinpaş, Fuzul, eminevim gibi yerlerden araba alan varmı

Siz Sinpaşa girmiştiniz deni birde 9ay sonra araba pahalırsa ona karşı koruma var mı ve 2. El araba alabiliyor muyuz
  9. S

Hocam 300k peşinat var ama aylık 15k ödeyebiliriz en fazla okulumu biraksam araba daha önemli
  10. S

İnşallah hocam bilginiz varmı pekiştirmek arabalarda kaç ayda çıkıyor 5 ayda flan çıkıyor diyorlar doğrudur ama aylık 100k ödemesi varsa yani saçma tamamen reklam için mi yapıyorlsr
  11. S

Valla hocam 1m düşündürüyorum 300k peşinat var 5 ayda flan çıkmasını istiyorum mantıklı olanda o hadi adam yatırım olsun diye eve girer 2-3 sene sonra alır ama araba için dediğim gibi olmalı+ aylık 100-150 k ödemede başlı başına saçmalık olur yani bilmiyorum yüz yüze görüşmek lazım gibi
  12. S

O baya sıkıntılı 100k kim ödeyecek 1727712249 Hocam ayda 100k ödeyen bir insan neden Sinpaş girer ozaman pek faydası yok bunların dalavere galjbs 1727712925 Birde kuzenin hızlı hızlı ödemiş 3 yıl sonra çıktı diyelim6.500 ödeme ile benim alacağım araba 2 katı olur zaten
  13. S

Hocam ev işi biraz uzun sürüyor diye biliyorum 1-3 sene arası ama araba 5 ayda çıkıyor galiba 1727706865 Max süresi ne acaba 5 ay beklenirde 1 sene kim bekliyecek
  14. S

Arkadaşlar bu yerlerden araba vs. Alan varmı sorun çıkartıyorlarmı nasıl güvenilir mi?
  15. S

Discorddan anlayan arkadaşlar gelebilirmi

Peki bu videoları kalıcı nereye atabilirim sonrasında kaybolmayacak YouTube flan olurda onla uğraşmak istemiyorum
  16. S

Discorddan anlayan arkadaşlar gelebilirmi

Arkadaşlar ben Clip alip nitrosu olan bir DC ge atıp oradan bağlantıyı kendi DC ne atıyorum benim DC de nitro yok o attığım DC yi adam kapatırsa benim DC den bağlantılar gidermi
  17. S

Google Hesabımı alamıyorum yardım edermisiniz

Arkdaşlar google hesabımın şifresini unuttum hesaba giriş yapmaya çalışıyorum ama omuyor telefonuma kod göndertiyorum yazıyorum sonra kaybettiğim hesab için gmailden kod geleek yazıyor zaten hesaba erişemiyorum kafayı yiyeceğim +olarak şifremi unuttum seçeneğide yok ne yapacağım
  18. S

Google hasaplarında kurtarma e postası

Arkadaşlar şimdi hesabıma kurtarma epostası ekledim ama kurtarma epostamda kurtarma epostası istiyor ne yapmam lazım iksinede birbirininkinimi yapmam lazım acaba
  19. S

Vergisiz telefon nasıl alabilirim

teşekkür edeeirm müsait olunca kontrol edeceğim siteyi
Top Bottom