Arama sonuçları: *

1. S

3 aydır her rüyada red yediğim kızı görüyorum

yok kızla aram yok hiç olmaz
  2. S

maalesef hocsm 1739406055 yukarıyı oku öyle konuş hocam 1739406072 haklı diypsun hocam 1739406092 okuma la 1739406134 ah hocam ah, psikiyatristlik bir durum yok düzelir ya
  3. S

ah ah şimdi içime neler düşürdün hocam, ama kız çok sosyal değil insanlarla çok iyi konuşamıyor onu aklıma getirip rahatlıyorum
  4. S

evet hocam 1739372442 acı gerçek
  5. S

tamamdır hocam deneyeceğim sağolun
  6. S

yapmıyorum ki öyle 1739339398 OENSNSOENDKXKKSKSMD 1739339410 sağolasın tavsiye için
  7. S

okulda neredeyse her ders olmak üzere uyurum gece de uyurum eve gelince de uyurum bundan dolayı hemen hem her gün rüya görürüm 3 4 ay önce bi kızdan red yedim, red yemeden önce de her rüyama giriyordu hâlâ giriyor ve garibime gitmeye başladı bunun bi anlamı var mıdır? yoksa sadece kafaya fazla...
  8. S

ACİL köy hizmetleri AL 9. sınıftan Kartal AL ingilizce hazırlık nakil

köy hizmetleri anadolu lisesi 9. sınıftan Kartal Anadolu lisesi ingilizce hazırlık NAKİL yaptırdım ikhale mi gidip bir şey yapmam gerekiyor ya da direk kartal anadoluya gitsem kayıdım geçmiş midir? (nakil kabul oldu)
  9. S

fps için hangi kategori

oyunla ilgil
  10. S

fps için hangi kategori

fps soracağım da hangi kategöriye yazmam lazım
  11. S

RTX 4090 ekran kartınız yansa ne yaparsınız?

Rtx 4090 ekran kartının yapsa ne yaparsınız
  12. S

Lgs de bu konular çıkar mı?

1666527580 7 de var hoca diyorki çıkar sanaldan arkadaşlarım diyorki çıkmıyor emin olamadım
  13. S

Lgs de bu konular çıkar mı?

Lgs de mitoz mayoz bölünme çıkıyor mu
  14. S

Sevdiğim nasıl söylenir?

Yapmıyor 1666034038 1 den beri arkadaşım okuldan seviyorum 7 yim söyleyemiyorum konuşmuyoruz neredeyse hiç
  15. S

Sevdiğim nasıl söylenir?

Spora zaten gidiyorum ama 1 den arkadaşım şu an konuşmuyoruz sıkıntısı o yoksa söylerdim
  16. S

Sevdiğim nasıl söylenir?

Sevdiğimi nasıl söyleyebilirim? Lütfen, mantıklı cevaplar yazın.
Geri