Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

Sahibinden Param Güvende Linki Sahte mi ?

https://sahibinden-getilan.e-guvenliurun.online/gets-932/kaan-26s-capa-makinasi&s-get&13122024225839-3723 Dostlar merhaba bir çapa makinesi alıcaz. Satıcı bize bir link attı ve ben linke tıkladığımda uygulama yerine internet sitesine atıyor. İlan no'sunu sahibindene yazıyorum yine çıkmıyor...
  2. SemihÖzdoğdu

EHLİYET HAKKINDA SORU

Kendi sürecimi anlatayım. Pazar günü Direksiyon sınavını geçtim, pazartesi günü sürücü kursundan evraklarımı aldım ve harcı internet bankacılığından yatırdım. En erken çarşambaya randevu vardı. Çarşamba gittim 10 15 dakika sürüyor ortalama. Sonra geçiçiyi aldım ve 1 hafta sonra da normal ehliyet...
  3. SemihÖzdoğdu

Sürücü Kursu Deneyimim

Aldım hocam ehliyeti direksiyon dersine 3 gün gittim sadece. Güzergahı öğrensem yeterdi benim için.
  4. SemihÖzdoğdu

Sürücü Kursu Deneyimim

Arkadaşımın gittiği sürücü kursunda bir adamın kardeşi benim yazıldığım kursa yazılmış, binbir türlü beddua etmiş kursa. Adamdan bizzat ben dinledim. Rezillik resmen.
  5. SemihÖzdoğdu

Sürücü Kursu Deneyimim

Dostlar merhaba. Başımdan geçen ve bin pişman olduğum bir sürücü kursu deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Ehliyet için bir sürücü kursuna yazıldım. Kaydımı oluşturdular vs. Teorik derslerin başlamasını bekliyorum. Aradan baya zaman geçti ses seda çıkmayınca ben aradım sürücü kursunu...
  6. SemihÖzdoğdu

50CC Motorla 45KM Yol Yapılır Mı?

Her ihtimale karşı 1 defa da olsa dinlendirmeni tavsiye ederim. 45 Km çok değil rahat yapılır.
  7. SemihÖzdoğdu

Gençer gaming güvenli midir?

Güvenilirdir.
  8. SemihÖzdoğdu

Kredi borcunu, başka bankadan kredi çekerek kapatabilir miyim?

Net bir bilgim yok ancak öğrenci olduğunuzdan dolayı hali hazırda ödenmemiş, gecikmiş bir krediniz varken başka bankadan kredi vereceklerini sanmıyorum. Nakit avans veya artı para kullanarak çözebilirsiniz belki. Daha detaylı bilen biri yardımcı olucaktır. Dediğiniz oluyor bu arada. Halk...
  9. SemihÖzdoğdu

Nays cashback ortalama ne zaman gelir

Bana 2. gün gelmişti.
  10. SemihÖzdoğdu

Toplan Mezun Tayfa .

Beklediğimden zor geldi ama mezuna kalmayı düşünmüyorum ben. Bakalım sonuç ne gelicek şimdi bir şey demek çokta doğru değil.
  11. SemihÖzdoğdu

öğrenci belgesi alamıyorum yardım

Açık lisede falan mısınız ? Veya mezun.
  12. SemihÖzdoğdu

Türkiye'de en başarılı bulduğunuz rap sanatcısı?__

En başarılısı denmez ama Saian listemin başlarında.
  13. SemihÖzdoğdu

Yurtdışı telefon kayıt süresi 180 günmü noldu

4 + 4 ay toplam 8 ay şuan.
  14. SemihÖzdoğdu

Günlük uyku süresi ne kadar olmalı?

8 9 saat iyidir. Fazlası dinlendirme yerine daha da yoruyor beni.
  15. SemihÖzdoğdu

Üstekinin profil fotoğrafını eleştirme

Noel baba şapkası dilekleri kabuk ederde fenerin şampiyon olmasını kabul etmez
  16. SemihÖzdoğdu

YATIRIM NEREYE YAPIYORSUNUZ

Enerji sektörü, bankalar ve thy pegasus gibi hisselerdeyim ben genel olarak. 1 2 tane holding'de var.
  17. SemihÖzdoğdu

Antidepresan ilaçlarına reçetesiz ulasabilirmiyim

Psikolojik olarak rahatsız olduğunuzu düşünüyorsanız bir psikiyatriye gidip reçete ettirin. Düşünmüyorsanız reçetesiz almanız mümkün değil gibi. Antipsikotik 1 2 tane ilaç var ama tavsiye etmem. Gününüzün 15 16 saatini uyuyarak geçirtir. Zaten durum bozukluklarını da uyku etkisiyle geçirtmeye...
  18. SemihÖzdoğdu

İş arıyorum ama kararsızım

Hocam orada ki kasıt bence o yaşa kadar hangi mesleği yapacağı konusunda ' fikrini ' oturtmuş olması lazım gibi bir anlam. Dediğinize katılıyorum bu arada.
  19. SemihÖzdoğdu

Fake kredi kartı Adobe için

Ben harcama limiti koyduğum için kapatmıyorum. Ön ödemeli olduğu için istese de para çekemiyor zaten. Para çekemediği için de üyeliği iptal ediyor.
  20. SemihÖzdoğdu

Fake kredi kartı Adobe için

Ücretsiz denemeler için paparada 27 tane sanal kartım var sanırsam. Hepsini youtube ve exxen için açmıştım gayet güzel işe yarıyor.
Top Bottom