Ben normalde hiç soru çözmeyi sevmiyordum herkes diyordu günde 500 600 soru çözüyorum diye. Sonra işte bir şey oldu hoca evine çağırdı anlatıcak bazı konuları o günden sonra günde 10-20 soru çözerken bi anda 500'lere fırladı ve o kadar alıştım ki yanımda motivasyon olacak bir şarkı ile sadece...
O donduktan sonraki ağırlığı tesadüf çıkar.Şöyle anlatayım;2kg çimento ile 2kg kumu karıştırdığında 4kg yerine 5kg olabilir bu iş şans işi yani.Ama mantıken 75/100 oranla yapılır genelde.Bunuda şöyle örnekleyeyim:4 kürek kum atıyorsanız 3 kürek çimento atmanız lazım,bir kürek kum 1kg alıyorsa...
Beton dökmek için çimentoya su dökmeyeceksiniz.
1607926340
Ya çakılla çimentoyu karıştırıp su ile yapıcaksınız ya da kum ile çimentoyu karıştırıp su ile yapıcaksınız.Beton böyle yapılır.Çimentoya su dökülüp değil.
1607926366
Dükkanımız var ordan biliyorum.
Beton nasıl var normal beton mu yoksa çakıl mı var?
1607925887
Kum nasıl bi kum ona çimento ile de beton yapabilirsiniz.Çakıl varsa çakıl ile de beton yapabilirsiniz.
1607925907
Çakıl daha ağır olur kuma göre.
Küfürü hiç etmiyordum o kelimeleri bilmiyordum ta ki ilkokuldaki bir çocuk yüzünden (4.sınııf) sürekli küfür ediyordu ordan hep aklımda kaldı,Allah'a dua ediyordum bırakmak istiyorum küfürü diye ama olmadı en azından aza indirmeye çalışıyorum.