Arama sonuçları: *

1. Shimada Sensei

Malum Forum Üyelerinin Yalanları ve İftiraları Durmak Bilmiyor.

Üstteki yorumu yazan kişi ülkenin IQ ortalamasını düşüren insan müsveddelerinden biri. Bunun gibiler yüzünden Türkiye IQ ortalaması "**********"nın sınırında. Ben eminim anlama kabiliyeti dişi orangutanlarla kıyaslanabilir anca.
  2. Shimada Sensei

Sisteminizi ne kadar kullanmayı düşünüyorsunuz

Gittiği kadar, gitmediği kader.
  3. Shimada Sensei

Technopat'ta Benim Rızam Dışında Konu Açılması?

Kullandığın üslup "merak" gidermekten, fikir almaktan çok sitemi andırıyor.
  4. Shimada Sensei

Peki bunu niye bu foruma konu açıyorsun? Abdullah Bey mi açtı konuyu? İstersen özelden Mehmet Bey'e yazayım, hemen kapatsınlar habersiz açılan konunu.
  5. Shimada Sensei

Konu başlığına bakıyorum ve bu forumda bu konunun ne işi var diyorum. Amacın buradan, oraya çamur atmak işte.
  6. Shimada Sensei

@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz bu tarz konuların silinmesi gerektiğini ve sizlerin tartışmaya katılmamanız gerektiğini düşünüyorum. Bu tarz gereksiz üyeler iki tarafı da kışkırtıyor. Kalite konusunda iki taraf da iyi ancak bu konu sahibi ve konuda saçma saçma mesaj yazan gereksiz tek hücreli...
  7. Shimada Sensei

Technopat Sosyal hakkında düşünceleriniz?

Sorunumu çözmek için şahsen Sosyal'e giderim, muhabbet için buraya gelirim. Daha sıcak bir ortamı var buranın. Sosyal'de daha profesyonel, Batı tarzı, çözüm odaklı bir ortam var.
  8. Shimada Sensei

Dolandırıcılardan Korunma Rehberi!

Kardeş sen bana 200 TL at bir daha kimse dolandıramaz.
  9. Shimada Sensei

technopat neden bu kadar kasan bi forum

Avrupai, profesyonel ve çözüm odaklı bir forum olduğu için. Düzen, disiplin çok önemli orada. Burası biraz daha Türk kafasında, mahalle ortamı gibi. Samimi. Buradaki kitleyi sevmem mesela. Konulara girip lagaluga yapan çok.
  10. Shimada Sensei

Dolar nasıl düşer biz düşürebilir miyiz?

Dolar yükselmiyor, TL değer kaybediyor. Bunu anlamak lazım önce.
  11. Shimada Sensei

Asansörcü, yani ben kimim?

Asansör soru/cevap konusu açmıştın ya, ben de onaylamıştım. Meğerse soru/cevap konuları yasakmış Technopat'ta... Onaylayan mod da ben olunca tek tek her soruları ve cevapları yeni konu açıp taşıtmışlardı:LOL:
  12. Shimada Sensei

Asansörcü, yani ben kimim?

Aaah ah senin yüzünden bambaşka konular açıp 6 sayfa mesaj taşıdım Technopat'ta :ROFLMAO:
  13. Shimada Sensei

Oyuncuların gerçekte dizide oynadıkları karakter sanılması.

O adam ikonikleşmiş artık, o rol üzerine yapışmış. Kimsenin onu gerçekten Behzat sandığı falan yok merak etmeyin. Amaç mizah.
  14. Shimada Sensei

Üni Mezunu Olmak vs. Meslek Lisesi Mezunu Olmak

Para kazanmanın tek yolu yok. Üniversite okuyup asgarî ücretle çalışan da var CEO olup BMW'den inip Mercedes'e binen de. Meslek lisesi okuyup, lise okumayıp asgarî ücretle çalışan da var saraydan saraya atlayan da. Kafan çalışıyorsa her türlü bir yol bulunur.
  15. Shimada Sensei

Geceye Bir Yalan Bırak

Türkiye bir demokrasi ülkesi ve cumhuriyetle yönetiliyor.
  16. Shimada Sensei

Yurtdışı eğitimim için parayı nereden bulabilirim?

Bulamazsın. Bankadan kredi isteyebilirsin, vereceklerini sanmam. Annen babanla birlikte isteyebilirsin, güvence verecek arabanız, eviniz falan yoksa yine vereceklerini sanmam. Burs, eğitim kredisi vs. alabileceğini sanmam, Türkiye'de okuyacak öğrencilere verirler ki verseler bile dişe dokunur...
  17. Shimada Sensei

ABD de Öğretmen maaşları ne kadar?

Reis, başka ülkenin maaşına falan bakarken TL'ye çevirip bakılmaz. Yıllık 138K TL maaş dersen çok gözükür, oradaki öğretmenlerin yaşantılarına bak bakalım nasıl. Bu işler öyle TL çevirerek yapılmaz. Orada 2000 TL kira vermiyor adam, 2000 dolar veriyor anlatabildim mi? Sen 138K TL deyince hiç...
  18. Shimada Sensei

138K dolar nedir ya öğretmene? Nereden bakıyorsunuz, neyin kafası bu? Aylık 10K'dan fazla doları kim kaybetmiş öğretmene verecekler? Deli misiniz? TL'ye falan mı çevirip söylüyorsunuz? Size söyleyeyim bu işler öyle yürümüyor.
  19. Shimada Sensei

Eyaletten eyalete değişiyor maaşlar. Çölümsü eyaletlerde genelde ortalama başlangıç maaşları yıllık 30-35 bin dolar arasıyken ortalama öğretmen maaşı 45-50 bin TL. New York, Kaliforniya gibi lüks kesimlerde 44-45 binle başlayıp 78-79 bin alıyorlar genelde...
  20. Shimada Sensei

Üniversiteyi Almanya'da okumak istiyorum, neler yapmam lazım?

Para lazım... Çok para lazım... Daha çok para lazım... Ailenden herhangi birisi FETÖ'den yargılanıyorsa iş başka, tüm Avrupa ve Kuzey Amerika sığınmacı olarak kabul ediyor.
Top Bottom