Arama sonuçları: *

1. StjeR

İkinci el anakart/işlemci satmak için tavsiye

Merhaba, açtığım başka bir konudaki tavsiyelerle işlemci ve anakartımı değiştirme kararı aldım. Haliyle elimdekileri de satacağım. Bilgisayarımı aldığımda biraz dolandırıldım diyebilirim, bu nedenle işlemci ve anakartın kutuları yok bende. Temiz kullandım, bir sıkıntıları yok ve satmadan önce...
  2. StjeR

[ÇÖZÜLDÜ]Silinen dosya nasıl kurtarılır?

Sorun çözüldü, PC'ye format atmadan önce 4GB'lik USB Belleğime dosyaları yedeklemiştim. Format bittikten sonra USB Belleği formatladım fakat programlardan bir tanesi ssd'e kurtaramasada USB Bellekten kurtarabildi dosyalarımı.
  3. StjeR

SSD.
  4. StjeR

Shift + Delete kullanarak sildim.
  5. StjeR

Merhaba, Masaüstünde birikmiş kısayol vb. şeyleri silerken yanlışlıka mavi alana benim için çok önemli olan bir klasörü de koydum, shift+delete kullanarak sildim ve son anda iptal ettim. Malesef içinde sadece bir gereksiz klasör kalmıştı, klasör olduğu gibi duruyor içindeki dosyaları kurtarmanın...
  6. StjeR

Oyuncu aranıyorr!!!

Discord kullanıcı adımı vereyim 1 hafta civarı sonra oynarız. StjeR#6391
  7. StjeR

Twitch hesabım askıya alınmış?

Teşekkürler hocam, email atmışlar görmemişim. 3 gün sadece, yarın açılacak.
  8. StjeR

Twitch hesabım askıya alınmış?

Arkadaşlar Twitch'te bir süredir küçük yayınlar açıyorum, bugünkü yayında bazı arkadaşlarım espri manaasında report atmışlar bir kaç kere az önce hesabıma giriş yapmaya çalışırken alttaki ss'te gösterdiğim hatayı verdi. Bu kalıcı mı? Ban mı yedim? Kalıcı değilse kalkması ne kadar sürebilir...
Top Bottom